e-Noticies | Blogs blogs e-noticies e-noticies.cat

19 de Gener de 2010

La bona voluntat de Vic

L'Ajuntament de Vic li demana a Roca Junyent un Informe i aquest li contesta que s'informi. Que demani que l'informin. Fins i tot li envia un text per demanar aquest informe. Brodat!Li encarreguen que estudiï la problemàtica relativa a les interpretacions que s'han produït sobre com l'Ajuntament de Vic gestiona el seu Padró, i contesta que "en aquest moment" està en condicions de dir que l'actuació de l'Ajuntament "no pot ser titllada com a incorrecta o contrària a la llei", actuació que no ha estat encara "concretada en cap ordenança ni disposició administrativa".I afegeix el molt hàbil jurista i expolític Roca Junyent que "el que queda més clar i evident és la bona voluntat de l'Ajuntament de Vic" de no generar situacions de discriminació ni negació de drets jurídics "en un marc legislatiu que com a mínim planteja dubtes".Per això, el consultat i informant Roca Junyent, entén que el més procedent seria formular una consulta al Ministeri de l'Interior perquè informi sobre els requisits exigibles per empadronar els immigrants no comunitaris. Doncs la "declaració de validesa o suficiència" dels seus passaports, sense visat, no li correspon a l'Ajuntament, sinó al Govern.Com ja va demostrar àmpliament en el Parlament com a diputat, Roca Junyent ho torna a evidenciar ara com a advocat: excel·lent en habilitat jurídica i política.No és gaire clar, però, que el seu amic i coreligionari -o ex- de partit, l'alcalde Josep Maria Vila d'Abadal, tingui ara les coses més clares. Però sí que està clar que Vic actua amb "bona voluntat". Alguna cosa s’ha guanyat...

Tafanera

Blinklist

Fresqui

Del.icio.us

Barrapunto

Digg

Mename

Twitter

Facebook

Afegir un comentari Enviar a un amic  
1340
3
Comentaris afegits 
ramon (Torell) 29-01-2010 - 19:33
L'alcalde de Vic predica el que no fa... Parla del pedr i ell viu a Barcelona, no va poder anar a votar peque no estava empedronat a Vic, i a casa parla castell'a..."!Vamos anda!"
Ignaci (Manresa) 29-01-2010 - 13:43
No solament l'alcalde de Vic t domicili a Pedralbes de Barcelona, sino que quan va anar a votar en unes de les ltimes eleccions no va poder per no estar empedronat a Vic. Com pot donar, doncs, llions sobre l'empedrondament?
llus (manlleu) 23-01-2010 - 20:47
Vic ha estat d'actualitat arreu, per no pas per un encert ja que ha hagut de recular. Es que el sr. alcalde Vila d'Abadal, que diuen que viu a Barcelona i a casa parla molt castell, vol dedicar-se a la poltica nacional? T tot el dret.
TORNAR