e-Noticies | Blogs blogs e-noticies e-noticies.cat

05 de Juny de 2008

Tapar-li la boca a Federico?

Afegir un comentari Enviar a un amic   8 2222
Comentaris afegits 
josep 11-06-2008 - 19:29
provocador i...
Un diari plural i també provocador. Molt ben informat al moment i al mateix temps escollint títols polèmics...algunes vegades poc exactes. En tot cas, e.notícies és interessant, potser massa centrat amb problemes o coses de periodistes o presentadors, d'interes mol relatiu per a la gent.
juli 10-06-2008 - 10:40
un diari plural
El que demostren aquestes comentaris és que e-notícies és un diari molt plural, cosa molt sana en aquest temps de partidisme dels mitjans de comunicació.
agustí 10-06-2008 - 10:49
és periodisme
Sí, Juli; i això és fer periodisme, i no fer política com d'altres diaris, Perdonin els que pensen diferent. Ho crec aixì.
Ignasi 10-06-2008 - 16:16
Raist miente
Sr. Raist ud miente: si va a cualquier VIPS de la Capital de España, a cualquier kiosko medianamente grande tiene La Vanguardia, El Periódico y muchísimos otros diarios regionales españoles (El Correo, La Voz de Galicia, El Heraldo de Aragón, Nueva España etc...) en la Sección Nacional. El Avui no se...solo se mantiene en Catalunya por las subvenciones de la Generalitat y del Sr Lara, porque no le lee casi nadie. Ah al que no le guste Federico tiene una solución (no, no es pegarle un tiro como hicieron los nacionalistas catalanes de terra lliure) que es ¡¡cambiar de emisora o quitar la radio!!. Guste o no es hoy el periodista con mayor influencia y mayor capacidad de atracción/desapego. Si se va de la COPE, las mañanas de la Cope se resentirían y a la cadena a la que fuera crecería enormemente. Mi solidaridad con la dirección, trabajadores y accionistas de El Correo.
dolors 10-06-2008 - 18:55
bon comentarista
S'acord, Tomas i Juli, Wifredo és un bon comentarista. Hi va haver uns anys que era el més buscat i llegit de tot Espanya. S'atrevia quan els altres callaven.,però el reproduien en molts diaris de tot arreu. Va tenir problemes amb el ministre Fraga, però tots els ministres i gent important el llegien..Salaranch deia que cada matí els polítics estaven acollonits per veure què diria la seva columna aquell dia. I segueix donant guerra,com veiem, però amb seny. Molt bé que sigui a e-notícies.
Raist 08-06-2008 - 19:16
Si, el Sr. Pepito té raó. Però la independència periodística a la resta d'Espanya es troba totalment enmanillada. Si un va a Madrid diaris com La Vanguardia o l'Avui o els regionals de les Balears es troben a la part de premsa extrangera. Increïble no? A més el Sr. Losantos no és precisament un periodista neutral i objectiu. Només falta veure com diu l'articulista els insults, les infàmies, les difamacions que desprén cada dia a la COPE. Si hi ha algú desinformat sobre la idea d'Espanya i encara més sobre Catalunya o Euskadi és ell. Jo no estic d'acord en prohibir que parli, però si que se'l jutgi per totes les mentides que cada dia aboca impulsat per un odi extremista.
Tomás 08-06-2008 - 22:08
lugave_1@yahoo.es
Sr. Espina: Felicidades por su artículo. Su opinión en e-noticies es un contrapunto de cordura y buen sentido en medio del fragor de radicalismo y de pretendido y falso progresismo que suele emborronar éste y otros medios de información y opinión en la Red.
sr Pepito 07-06-2008 - 21:00
Como casi siempre sus palabras están llenas de sentido común .La lástima es que en la Cataluña de hoy hay poca gente como usted que entienda como entiende usted la importancia de la libertad de expresión, y sea una de las regiones de Europa donde más maltratada está la independencia periodística.
TORNAR