e-Noticies | Blogs blogs e-noticies e-noticies.cat

31 d'Agost del 2012

Un director debe defender la independencia del diario

Un director debe defender la independència del diario

100 Preguntas a Wifredo Espina. Cuestionario de Daniel E. Jones

CAPITULO  8

LA LABOR DE PROFESOR Y DIRECTOR DE REVISTAS

1. Volvió a Barcelona en 1957 y, como muchos, se convirtió en un pluriempleado mas. ¿Como podia combinar tantos trabajos?   
 
Un poco fastidiado por el rumbo que iba tomando el semanario madrileño, que cambió de propietario,  regresé  a Barcelona. para cursar el doctorado en derecho y como delegado de la revista Crítica, que era la que había dirigido en Madrid, y me permitía   ganar algun dinerillo.
    La revista pasó de manos del industrial de papel, Emilio Revilla, a las del prestigioso escritor Lúcio del Alamo y después a las del delegado de una famosa marca  de coches, de cuyo nombre...

Continuar llegint...

01 d'Agost del 2012

La bogeria d'Artur Mas?

Els profetes 'divins' ja ho han proclamat, en el desert i arreu, 'en nom del País'. Els grans ideòlegs, han parlat a les ments preclares. Els predicadors –polítics i mediàtics-, sermonejat  a les masses. Els estrategues, traçat el full de ruta cap a 'la terra promesa' de la independència. Els activistes, caldejat l'ambient. I el 'cabdill', Artur Mas, arengat al 'seu exèrcit'. Només falta l'ordre de la 'rebel·lió'. Seguirà el poble, tip i fastiguejat de tot i de tots, aquesta locura?. That is the question!

God Save the Queen!Continuar llegint...