e-Noticies | Blogs blogs e-noticies e-noticies.cat

23 de Setembre del 2011

'Rebentar' España o 'rebentar' Catalunya?

Vol rebentar Espanya... i és possible que rebenti Catalunya.  En més de cinquanta anys de periodisme mai no havia sentit –o potser se m’havia escapat?– una proclamació pública com aquesta d’un destacat polític català.

En una entrevista per a TV3, Alfons López Tena, exdirigent de CiU i exmembre del Consell General del Poder Judicial (CGPJ), actual diputat autonòmic, va respondre així a la pregunta de l’interès del seu partit (SI) a “fer política” a Madrid: «L’interès per anar a les Corts espanyoles és per a fer política independentista, és a dir, per a rebentar Espanya des de dins, per a defensar els interessos de Catalunya i fer mal als interessos espanyols i utilitzar-ho com a plataforma mediàtica de cara als mitjans de comunicació espanyols, catalans i internacionals.»

Proclamacions...

Continuar llegint...

19 de Setembre del 2011

Chacón se’n va a la guerra...

Carme Chacón se’n va a la guerra... ideològica i política. I precisament a Catalunya, la seva terra, on la cosa està que crema entre el foc creuat de "separadors" i "separatistes".

Tot just ser proclamada la ministra de Defensa, Carme Chacón, candidata del PSC per Barcelona en les eleccions generals del 20-N, ha començat a disparar contra uns i contra els altres, amb el coratge que la caracteritza.

Quan en la política catalana el discurs "políticament correcte", encoratjat per molts pròcers, és que els ponts amb Espanya s'han trencat definitivament, la candidata socialista, que ja va guanyar en les eleccions del 2008, torna a aixecar la bandera de la possible entesa entre Catalunya i Espanya. Aquesta és la seva batalla, en la qual pot trobar molts més seguidors del que alguns creuen o voldrien creure.

En aquesta "tercera via" en...

Continuar llegint...