e-Noticies | Blogs blogs e-noticies e-noticies.cat

31 de Març de 2009

SOLAMENT LA BANDERA CATALANA!


Proposo que en tots els edificis públics de Catalunya que pertanyin a l’Administració Catalana; així com també a tots el ajuntaments regits per consistoris de sang catalana i catalanista; que en tots aquells edificis públics de titularitat catalana com per exemple bancs, caixes, escoles, gremis, patronals i tots els edificis en els quals normalment per llei hi oneja la bandera espanyola, aquesta sigui retirada immediatament i sigui substituïda per la bandera de Catalunya i que la bandera catalana onegi, si es creu convenient, junt amb la bandera del municipi i la de la Comunitat Econòmica Europea. En el pal central sempre la Bandera Catalana. A dreta i esquerra la del municipi o l’europea.

És hora de que tothom es doni compte que Catalunya vol tornar a recuperar la seva nacionalitat que li va ser arrabassada per la força de les armes el sagnant 11 de setembre de 1714. Si un Borbó ens ho va robar tot, un altre Borbó que ens ho torni!

Nostre símbol de nació més preuat; l’orgull de la nostra Terra i de la nostra Nació: la Bandera Catalana, ha d’onejar ufanosa als quatre vents de Catalunya, sense la companyia de cap altra bandera d’una altra nació que li pugui fer ombra. I menys si aquesta nació ha estat la causant de perdre la nostra, per invasió armada constant.

 

Conscienciem-nos catalanes i catalans, que Catalunya ha de tornar a ser el que havia estat fins abans del robatori de Felip V, amb presència a tota la Mediterrània i capdavantera en el comerç marítim, però fent-la avui encara, més rica i plena que mai!

 

El Govern Central fa anys que ens està prenent pel xiulet del sereno, pensant-se que les catalanes i els catalans ens xumem el dit. Fins aquí hem arribat! Hem de saber dir prou i plantar cara a un Govern central que fa anys que ens espolia i ens roba sense amagar-se de res i ventant-se de fer el que està fent amb el poble català.

 

Un primer pas és la retirada de totes les banderes espanyoles que actualment onegen vergonyosament i per escarni nostre per tot Catalunya, i no parar de proclamar als quatre vents: QUE SOM CATALANS I AMB ESPANYA RES HI VOLEM SABER, TRET DE QUE ENS TORNIN EL QUE ENS HAN ROBAT DURAN 295 ANYS!!! NO VOLEM NI ESTATUS NI FINANÇAMENTS: VOLEM QUE ENS TORNIN LA NOSTRA NACIÓ CATALANA, QUE MAI HAURIEN D’HAVER-NOS ROBAT!!!

 

VISCA CATALUNYA: LLIURE, SOBIRANA I INDEPENDENT!!!

Tafanera

Blinklist

Fresqui

Del.icio.us

Barrapunto

Digg

Menéame

Twitter

Facebook

Afegir un comentari Enviar a un amic  
1113
0
Comentaris afegits 
No hi ha comentaris afegits a aquest article.
TORNAR