e-Noticies | Blogs blogs e-noticies e-noticies.cat

22 de Maig de 2012

Sense feina, ignorants i malalts en perill de mort.

Vista i llegida aquesta noticia en tots els mitjans de comunicació i que han parlat del tema de les retallades a la sanitat pública i a la manca de treball per a tothom qui vulgui treballar, està més que comprovat i confirmat que tant el Govern de l'Estat espanyol com el Govern de la Generalitat de Catalunya, el que pretenen és tenir a la gent ignorant, malalta i que es mori aviat i desvagats sense feina per a fer-los ballar al so que els dos Governs vulguin.

No hi ha diners per ensenyament, sanitat i crear llocs de treball, però si que hi ha diners per anar tirant vies de TGV,s en llocs de l'Estat que no hi fan cap falta i on les estacions principals de la nova línia han estat construides molt allunyades dels nuclis centrals de població i gairebé sempre en terrenys propietat d’alguns dels capitots manaires del govern de torn. I allà on hi convindria abocar el sac per fer les infraestructures necessàries per construir-hi un TGV del tot necessari com és el del Corredor del Mediterrani; per aquest no hi ha diners.

No hi ha diners per ensenyament, sanitat i crear llocs de treball, però sí que hi ha diners per fer aeroports dels quals encara no s'hi ha enlairat ni a aterrat cap avió. I sí que hi ha diners perquè els que manen s'apugin el sou a quantitats astronòmiques que maregen.

Per què els polítics, tant els de l'Estat espanyol com els de la Generalitat de Catalunya no emulen al nou president de França, que només prendre possessió del seu càrrec, com aquell qui diu, ha rebaixat el sou de tots els funcionaris, inclòs el seu, en un 30% menys?

No hi ha diners per ensenyament, sanitat i crear llocs de treball, però sí que hi ha diners per a fer grans viatges per assistir a reunions amb altres dirigents mundials, on es pacta de quina manera poden fer més mal a la població, i on els dirigents del Govern de l’Estat espanyol fan unes declaracions que no tenen el valor i la dignitat de fer als mitjans de comunicació del seu país.

No hi ha diners per ensenyament, sanitat i crear llocs de treball, però sí que hi ha diners per seguir mantenint un gran desvergonyiment per seguir espoliant Catalunya i cercar cada dia la manera d’enfonsar-la econòmicament i culturalment.

Fins quan amigues i amics haurem d’aguantar aquesta situació?

Tafanera

Blinklist

Fresqui

Del.icio.us

Barrapunto

Digg

Menéame

Twitter

Facebook

Afegir un comentari Enviar a un amic  
2442
0
Comentaris afegits 
No hi ha comentaris afegits a aquest article.
TORNAR