e-Noticies | Blogs blogs e-noticies e-noticies.cat

11 de Juny de 2009

LA NOVA T-1 DE L'AEROPORT DE EL PRAT DE LLOBREGAT

 

«El Sonrisitas» o «El Pinotxo», àlies José Luis Rodríguez Zapatero tindrà la desvergonyaria el dimecres de la setmana que ve, de treure el llarg nas de mentider per terres catalanes, en concret a les de El Prat de Llobregat, per inaugurar la ja tan famosa abans d’inaugurar-se, T-1.

En cap cap, cap, que una persona tan mentidera com ha demostrat ser fins a la data el President del Govern Central, pugui anar dimecres que ve a inaugurar una terminal d’aviació que està portant tanta polèmica, havent promès fa temps que l’aeroport de El Prat podria disposar plenament de vols arreu del món, o sigui intercontinentals, i ara resulti que tot és una gran mentida perquè AENA (Aeropuertos Españoles y Navegación Aérea), es nega en rodó a concedir a l’aeroport de El Prat, la condició d’intercontinental que es mereix.

Com es pot ser tan cínic i tan pocavergonya? Per què aquest «Pinotxo» empedreït fa promeses que després no pot complir? O més ben dit: per què aquest «Pinotxo» fa promeses que després algú amb més poder que ell no li deixarà complir?

De tota manera; podia «El Sonrisitas» fer afirmacions sobre l’ús intercontinental o no de la futura T-1 sense consultar-ho amb AENA? Qui és o qui són la mà o les mans negres que estan impedint a marxes forçades que Catalunya no sobresurti econòmicament? Per què ha de seguir sent l’aeroport de Madrid-Barajas l’únic de l’estat espanyol que pot gaudir de vols intercontinentals? La resposta, per als titulars d’AENA i del Govern central és terrorífica; els esgarrifa; els aclapara: perquè si concedeixen vols intercontinentals a l’aeroport de El Prat, la quota d’enlairaments i aterratges a l’aeroport de Madrid-Barajas baixaria gairebé un 70 o un 80 %! Un percentatge molt elevat de passatgers de vols intercontinentals que s’enlairen o aterren a Madrid-Barajas, ho fan per obligació. Encara que no vingui massa al cas i potser perquè el tema és diferent perquè també passa a El Prat, ja es troben a Madrid-Barajas que els hi ha baixat la quota d’enlairaments i aterratges en el Pont Aeri amb pèrdua de passatge, donat que, aquest, està preferint fer el viatge entre Madrid i Barcelona amb el TGV. Molts d’aquests passatgers anirien directament a aterrar o a enlairar-se a l’aeroport de El Prat, perquè els seus negocis els han de ventilar amb firmes ubicades a Barcelona i a altres llocs de Catalunya; no a Madrid.

Serà del tot un escarni més a l’aeroport i ciutat de El Prat de Llobregat, i un altre befa i mofa a la ciutat de Barcelona i a tot Catalunya aquesta inauguració de dimecres que ve. M’imagino que deuran fer una gran festassa, amb convidats de les altes esferes espanyoles i catalanes i de tots els poders fàctics tant catalans com espanyols que, per sota del bigoti i del llavi, es mofaran de l’aeroport de El Prat, de Barcelona, de Catalunya i de totes les catalanes i de tots els catalans.

Què se n’ha de fer d’una terminal aèria d’última generació com aquesta llampant T-1, que ha costat tants diners i tant temps, si no se li pot donar l’ús (de moment) per la qual ha estat construïda? Quan temps ha de passar i què ha de passar perquè l’aeroport de El Prat sigui de debò un aeroport de màxima categoria? S’ha d’esperar que es morin tots els que ara ho impedeixen? O hem de sortir al carrer totes les catalanes i tots els catalans a exigir-ho? Jo estic disposat a fer-ho quan calgui i això que no m’agrada volar. Però per Catalunya, fins i tot la vida donaria i crec que més d’una catalana i català farien exactament el mateix. La nostra Nació s’ho val, encara que estigui ple d’incrèdules i d’incrèduls que, bo i seguin parlant en català, res hi volen saber amb Catalunya.

 

Tafanera

Blinklist

Fresqui

Del.icio.us

Barrapunto

Digg

Menéame

Twitter

Facebook

Afegir un comentari Enviar a un amic  
423
0
Comentaris afegits 
No hi ha comentaris afegits a aquest article.
TORNAR