e-Noticies | Blogs blogs e-noticies e-noticies.cat

19 de Juny de 2010

AMB LA VENDA LLIURE, S'ACABARIA EL CONTRABAN

Al igual que les drogues, si la venda d'armes de foc (d'ara en endavant generalment armes) fos lliure dintre de tot l'actual estat espanyol, poca feinada tindria la policia a desmantellar tallers clandestins de transformació d'armes de tota mena.

A més prohibicions, més creixen els per a la policia il·legals negocis d'armes. Els rumors, i quan corren rumors d'aquest tipus solen ser més veritat que rumors, diuen que a l'Estat espanyol hi ha més armes il·legals circulant i en mans no necessàriament de delinqüents, que no pas les que es coneixen com a legals, pel sol fet de que hi ha un control estricte per par de la Guàrdia Civil, que és el col·lectiu que es cuida a l'Estat espanyol de la intervenció d'armes de tota mena.

El quantiós arsenal d'armes trobat a Barcelona el dia 19 de juny, fa pensar que no només compren aquestes armes els delinqüents. Moltes armes transformades i sortides d'aquest taller clandestí i que, òbviament, la policia no ha localitzat, de moment, no fóra res d'estrany que hagin estat venudes a particulars que circulen pel carrer molt més tranquils, si es saben portadors d'una arma a la butxaca o sota l'aixella, davant a prevenir un possible assalt per part d'algun dels grups de delinqüents de tota mena que, cada dia més, campen per molts carrers de ciutats i pobles, com si del Chicago dels anys 20 i 30 del segle passat es tractés.

Molta gent té por i vol anar i va armada. I com que l'Estat espanyol té restringida i controlada la venda d'armes, qui vol comprar-se'n una acudeix a qui la hi pot proporcionar, munició inclosa, encara que li surti més cara que les de venda oficial i controlades per l'Estat.

Amb la venda lliure, s'acabaria el negoci del contraban d'armes, al igual que si la droga fos de lliure circulació i adquisició, s'acabaria en un tres i no res el tràfic de drogues.

Tafanera

Blinklist

Fresqui

Del.icio.us

Barrapunto

Digg

Menéame

Twitter

Facebook

Afegir un comentari Enviar a un amic  
2219
0
Comentaris afegits 
No hi ha comentaris afegits a aquest article.
TORNAR