e-Noticies | Blogs blogs e-noticies e-noticies.cat

25 de Juny del 2010

IMPRUDÈNCIES QUE ES PAGUEN AMB LA VIDA

Vagi per endavant el més sentit condol per a tots els familiars de les tretze víctimes mortals hagudes en la catàstrofe de la nit de Sant Joan a l'estació de Castelldefels-Platja.

La pèrdua de vides humanes sempre és lamentable, siguin quines en siguin les circumstàncies en les quals s'han produït els òbits.

Però en el cas que ens ocupa, els lamentables fets s'haguessin pogut evitar.

Es comprèn perfectament, les...

Continuar llegint...

19 de Juny del 2010

AMB LA VENDA LLIURE, S'ACABARIA EL CONTRABAN

Al igual que les drogues, si la venda d'armes de foc (d'ara en endavant generalment armes) fos lliure dintre de tot l'actual estat espanyol, poca feinada tindria la policia a desmantellar tallers clandestins de transformació d'armes de tota mena.

A més prohibicions, més creixen els per a la policia il·legals negocis d'armes. Els rumors, i quan corren rumors d'aquest tipus solen ser més veritat que rumors, diuen que a l'Estat espanyol hi ha més armes il·legals circulant i en mans no necessàriament de delinqüents, que no pas les que es coneixen com a legals, pel sol fet de que hi ha un...

Continuar llegint...

17 de Juny del 2010

BURKA I NIKAP SÍ, BURKA I NIKAP NO

Una meva amistat femenina, rossa natural, que li agrada molt viatjar, un bon o mal dia se li va ocórrer “baixar” fins al Marroc.

Només posar els peus a terra d'aquell país, va ser advertida, amb males maneres, que si volia seguir més enllà de l'aeroport i endinsar-se per la ciutat, havia de cobrir-se el cap amb un mocador, perquè estava prohibit que una occidental i a més rossa, lluïs la seva cabellera al vent. Al preguntar el per què d'aquella prohibició li van respondre, també de males maneres, que portar la...

Continuar llegint...