e-Noticies | Blogs blogs e-noticies e-noticies.cat

16 de Setembre de 2013

Un regidor del PP de Lleida, que atén per Pau Pintó Torné, ha deixat anar al Facebook que els que vam participar a la Via Catalana som uns assassins i unes rates. És evident que aquest bon senyor, que deu tenir seriosos problemes de funcionament, no pertany a la majoria silenciosa que diu el seu partit. L'home, tot el contrari, canta a base de bé.

Assassí i rata..., la veritat és que a la vida me n'he sentit dir de tots colors, però com aquestes mai... Quins pebrots! O no, perquè el subjecte en qüestió, a les poques hores havia esborrat el comentari, en una mostra de valentia i fermesa en les conviccions i opinions sense precedents en la història contemporània.

La veritat és que la pobresa d’esperit d’aquest individu, que no la gravetat de les seves acusacions, indueixen a pensar que és millor deixar-lo estar. Que prou pena arrossega ell solet. Fins i tot podria riure-me'n del fet que se'm relacioni amb ETA (la construcció conspiranoica de l'argument és digna del marbre), perquè si miren la foto que surt publicada aquí al costat ja veuran la cara de terrorista que faig. Però és que fa molt que crec que parar l’altra galta, o fer veure que les coses no han passat, no porta res de bo. En definitiva, servidor és català i partidari de la independència, i partidari també de no fer cas de les provocacions, però no forçosament imbècil.

Per això, em plantejo dues opcions:

–Demanar-li al senyor Pau Pintó que em digiui assassí i rata a la cara, no pas pel Facebook. Que no pateixi, que no el mataré ni el rossegaré, que alguns tenim més classe i educació, encara que anem a manifestacions sedicioses. Però sí que se’n sentirà quatre de fresques, marca de la casa, i a veure si m'aguanta el tipus, el milhomes aquest.

–Denunciar-lo. I no tan sols per les evidents injúries, sinó també per calúmnia, que consisteix a imputar falsament un delicte. Per si el senyor Pintó ho desconeix, pot repassar els articles 245, 246 i 247 del Codi Penal. La calúmnia em sembla molt òbvia en el cas d’haver-me dit assassí. M’ho ha dit de forma indirecta, sense personalitzar, és veritat, però ja li avanço que tindrà feina rai per acollir-se a l’exempció de responsabilitat de la calúmnia, que consisteix a demostrat el fet criminal imputat.

Sóc conscient que elements com Pau Pintó i altres que pensen com ell (dir-los persones seria un oxímoron) s’agafaran aquestes línies com una amenaça. Podria ser que fins i tot em consideressin “terrorista”. Si és així, els prego de tot cor que m’ho diguin, si pot ser de forma personal i no indirecta i, si no és molt demanar, amb la mateixa publicitat o una miqueta més. El meu advocat, que és poc de xarxes i d'internet, em comenta que si és per escrit, millor. Simplifica molt les coses.

Tafanera

Blinklist

Fresqui

Del.icio.us

Barrapunto

Digg

Menéame

Twitter

Facebook

Afegir un comentari Enviar a un amic  
1140
0
Comentaris afegits 
No hi ha comentaris afegits a aquest article.
TORNAR