e-Noticies | Blogs blogs e-noticies e-noticies.cat

30 de Maig del 2014

Una de bons i dolents

 

 

No tinguin el més mínim dubte que comdemno la violència injustificable d’aquests dies a Sants. Afegeixo que l’autoritat té, de forma genèrica i en principi, el meu total suport. No m’hauria de posar la bena abans que la ferida, i menys per convèncer lectors que et diuen filoetarra per preguntar si tot s’ha fet bé, o fatxa per defensar que en certes situacions el que toca és fer anar la porra... Però mirin, intentes ser racional i raonable i t’acaben menjant la moral.

No, intentar explicar perquè passen les coses no és justificar-les. Jo no hi renuncio. I en particular, rebutjo l’argument que el que cal ara és comdemnar el vandalisme i que les anàlisis ja les farem després. I ho rebutjo perquè un cop passa la tempesta, aquí no s’analitza res de res. Creuen que certs episodis es van repetint...

Continuar llegint...

18 de Maig del 2014

"Eres una puta zorra oportunista"

“Eres una puta zorra oportunista”.

“Puta”.

“Miserable y rastrera”.

“Hay que tener poca vergüenza y ser miserable, no me extraña que haya tanta gente que a la basura la trate como te tratan a ti”.

“No te mereces más que todo el mal que te pueda perjudicar, eres un bicho malo y una víbora".

“Lástima que no hayas muerto y toda la banda de sinvergüenzas que te acompañan”.

“Desgraciada. Mala madre. Mala esposa. Víbora".

"Vergüenza de España".

"Miserable, rastrera, basura".

“Transtornada, mentirosa, no estás bien de la cabeza”.


Aquestes piulades a Twitter no han estat mai perseguides d’ofici ni per la policia ni per la fiscalia. I les denúncies han estat arxivades i desestimades...

Continuar llegint...

12 de Maig del 2014

I respirem tranquils perquè ha estat una qüestió de fetge

El que diré ara és molt antipàtic, però feia temps que es veia a venir una desgràcia com la de Lleó. La gent està molt cremada i els casos desesperats s'han de calcular per centenars de milers. Això, amb independència que el cas d'avui respongui o no a la desesperació, que no ho sembla.

S'ajunten moltes coses. Per exemple, decisions que molta gent no sap entendre i la percepció d'una situació de privilegi polític i financer, no sense base, mentre les persones se senten abandonades a la seva sort.

No fa gaire que comentàvem amb uns amics que la gent més desesperada s'acabaria agafant la justícia per la pròpia mà en comptes de tirar-se pel balcó.

Però també influeix, i molt, la banalització de la crispació per part de determinats polítics. Tant els que inflen situacions esperables quan...

Continuar llegint...