e-Noticies | Blogs blogs e-noticies e-noticies.cat

16 de Setembre del 2013

Sóc un assassí

Un regidor del PP de Lleida, que atén per Pau Pintó Torné, ha deixat anar al Facebook que els que vam participar a la Via Catalana som uns assassins i unes rates. És evident que aquest bon senyor, que deu tenir seriosos problemes de funcionament, no pertany a la majoria silenciosa que diu el seu partit. L'home, tot el contrari, canta a base de bé.

Assassí i rata..., la veritat és que a la vida me n'he sentit dir de tots colors, però com aquestes mai... Quins pebrots! O no, perquè el subjecte en qüestió, a les poques hores havia esborrat el comentari, en una mostra de valentia i fermesa en les conviccions i opinions sense precedents en la història contemporània.

La veritat és que la pobresa d’esperit d’aquest individu, que no la gravetat de les seves acusacions, indueixen a pensar que és millor deixar-lo estar. Que prou pena arrossega ell solet. Fins i...

Continuar llegint...

02 de Setembre del 2013

El poder d'internet (2)

Fa unes setmanes, els explicava (en aquest article) la peripècia d’un humil bloc que tiren endavant (5 anys, mig milió de visites) els antics alumnes de l’escola de la Mercè de Tortosa, la pública més antiga de Catalunya, creada el 1848. Allà hi feia unes consideracions sobre el poder d’internet, que m’agradaria ampliar una mica i, si els ve de gust, compartir amb vostès.

Hi ha una pregunta òbvia quan observem que l’èxit acompanya projectes sense pressupost ni estructura, mentre grandioses iniciatives, emparades en recursos fabulosos, s’ensorren com a castells de cartes, sense resistir de vegades la seva primera exhibició en públic. La pregunta òbvia és quin és el secret. Perquè alguna cosa deu haver-hi, no? Però el secret és...

Continuar llegint...