e-Noticies | Blogs blogs e-noticies e-noticies.cat

14 de Juny del 2013

A l’Ebre no fan presoners

A la facultat de Periodisme de Bellaterra em van ensenyar, fa un munt d’anys, que un titular havia no tan sols de resumir el contingut del que vingués a continuació, sinó convidar a llegir-ho. No sé si valia també per als articles d’opinió, però ja m’està bé. En el cas que ens ocupa, que són aquestes línies, no es tracta de provocar gratuïtament, però com tampoc faré amics (ni és la meva intenció ni ho aconseguiria si em donés per aquí) ja m’està bé, sí.

Ja els admeto que el títol soni poc a reflexiu. Però és justament això, una reflexió molt desencisada tot i que previsible, el que m’ha produït un comentari d’un amable lector a l’article que vaig...

Continuar llegint...

01 de Juny del 2013

La reserva apatxe ja s'atura a l'estació de l'Ebre

Perdonin l'empatx que porto. No sé si era la reserva apatxe (altrament anomenada de la biosfera) la que s'havia d'aturar a l'estació de l'Aldea, o si l'Euromed (un altre trending topic a les Terres de l'Ebre) havia de ser proclamat alguna cosa un dia d'aquests. Sóc un aixafaguitarres, és veritat, que no sap trobar el gust a cap alegria. Però saben què passa? Que m'agrada molt que les coses vulguin dir alguna cosa. Alguna cosa concreta i, si no és molt demanar, pràctica.

Perquè això del reconeixement està molt bé i alimenta molt l'autoestima, fins i tot tractant-se ni més ni menys que de la biosfera. Però és una alegria que no significa res en particular i que s'extingeix amb notable velocitat, la qual cosa causa nova decepció (ja saben, tant soroll per res...) i encara ens incrementa el mal humor.

I no és que els que som de les Terres de l'Ebre...

Continuar llegint...