e-Noticies | Blogs blogs e-noticies e-noticies.cat

16 de Novembre de 2015

MUSICA BALSAMICA AL TIBIDABO

 VISTOLLEGIT//. El Tibidabo és un indret màgic i emblemàtic de la ciutat de Barcelona. Fer una ruta per aquest parc centenari i antic (és un dels més antics del món), en constant evolució, és aprendre de la seva història,  conèixer l’encant dels seus espais, a gaudir de les seves atraccions, des de les emblemàtiques  fins a les d’última generació i a sentir un plegat d’emocions, pensades per a nens, joves i grans. I tot això, amb la ciutat de Barcelona com a espectadora d’excepció.

Hi descobrireu  atraccions per a totes les edats, espectacles de primera línia i animació itinerant que converteix la ruta d’atracció en  un espectacle més del parc. D’altra banda, el parc també posa a disposició dels seus visitants diferents serveis com centres de restauració amb increïbles vistes, d’altres amb menjadors interiors, zones de pícnic i tots els serveis necessaris per fer l’estada al parc el més còmoda possible.

Coneixeu el Camí del Cel del Tibidabo, la ruta amb les millors vistes de la ciutat de Barcelona a 500 metres d'alçada, on, a més, hi ha atraccions històriques com el Museu d'Autòmats i atraccions per a tota la família. L'accés als seus espectaculars miradors i a les rutes enmig del bosc que el recorren és gratuït.

A la web del Parc d’Atraccions Tibidabo  hi podreu trobar tota la informació necessària per planificar la vostra visita: horaris, com arribar-hi, tarifes, promocions, ofertes, novetats, notícies, i altres informacions pràctiques per resoldre tots els vostres dubtes. 

El passat  15 de noviembre va tenir lloc a la Basílica del Sagrat Cor del TIBIDABO un concert de música pensada, escrita i interpretada entre els segles XVII i XVIII. 

El Temple Expiatori del Sagrat Cor és una església situada a la muntanya del Tibidabo, obra de l'arquitecte Enric Sagnier i Villavecchia i finalitzada pel seu fill Josep Maria Sagnier i Vidal. La seva construcció es perllongà de 1902 a 1961.

Parlem d’UN MOSAIC  BARROC a càrrec del Conjunt  instrumental i Cor D’adults de l’Escola Municipal Victòria dels Àngels de Sant Cugat del Vallès, sota la dirección de Xavier Torns.

Programa: Un mosaic de música barroca: Fôrets paisibles – Les indes galantes J.P. Rameau 

Preludi Fuga Clave temperat J.S. BachJesus Bleibet – Coral 10 - Cantata 147 J.S. Bach.

Un mosaic de música barroca en una basilica plena de gom a gom.

Aquell diumenge 15 de novembre, arreu hi havia el dol sentit pels atemtats del divendres anterior a París. Sis punts de la capital francesa van ser  blanc d'una onada d'atemptats  divendres a la nit a París, en què  van morir més d'un centenar de persones. El focus principal va ser la sala d'espectacles Bataclan, on els atacants han retingut un centenar d'ostatges, segons fonts de la investigació, que han perdut la vida en els atacs. Dos terroristes també van morir arran de la intervenció de la policia al recinte. Davant l'extrema gravetat dels fets, França ha declarat l'estat d'emergència.

La música oferta a la Basílica del Tibidabo va ser com un bàlsam de consol per a tots els que vam tenir la sort d’assistir-hi.

L’Escola Municipal de Música i Conservatori Victòria dels Àngels està ubicada a la Plaça de Victòria dels Àngels, 2 - 08172 Sant Cugat del Vallès. L'edifici va ser inaugurat el 31 d'octubre de 1992 per la cèlebre soprano Victòria dels Àngels.

Amb una superfície construïda de 2.033,3 m², l'Escola de Música disposa de 19 aules perfectament acondicionades i insonoritzades per a treball individual, d'una sala polivalent amb una excel.lent acústica i abundant llum natural, d'una sala de cant coral i percussió per treballar en grup, la sala de "Llenguatge del Cos" que ofereix un espai dedicat a l'ensenyament de l'expressió corporal i una aula d?informàtica per a la pràctica en composició i interpretació amb nova tecnologia.

Un equip de 30 professors imparteixen les diferents matèries als més de 500 alumnes matriculats per curs acadèmic. Hi tinc la germana de la meva muller i ho asseguro.

 

Tafanera

Blinklist

Fresqui

Del.icio.us

Barrapunto

Digg

Menéame

Twitter

Facebook

Afegir un comentari Enviar a un amic  
253
0
Comentaris afegits 
No hi ha comentaris afegits a aquest article.
TORNAR