e-Noticies | Blogs blogs e-noticies e-noticies.cat

16 d'Abril de 2016

BARCELONA SITGES VIA MARITIMA

 VISTOLLEGIT//.BLUE MAR FERRIES posa a la nostra disposició un ferri amb capacitat per a 300 persones que cobreix el trajecte de Barcelona a Sitges. El dos municipis catalans, tradicionalment més turístics, per primera vegada estan units per via marítima. És un atractiu addicional tant per als barcelonins com per els turistes que visiten majoritàriament Barcelona.

Sitges i Barcelona estaran enllaçades per mar, des d'aquest estiu, quan la companyia Blue Mar preveu posar en funcionament 7 viatges diaris en cada direcció. El ferri tindrà una capacitat per a 300 persones i el preu pels sitgetans rondarà els 13 euros per un bitllet d'anada i tornada. El recorregut sortirà del Port de Barcelona fins Aiguadolç i es preveu un servei de llançadora des d'Aiguadolç fins al centre de Sitges. 

El Port de Sitges (Aiguadolç) ha firmat un conveni amb l‘empresa Bluemar Ferries per la posta en funcionament de la línia regular del Ferry Barcelona-Sitges que surt de la zona portuària de Colon de la ciutat comtal i arriba al Port d´Aiguadolç. Els encarregats de firmar el conveni van ser el President Executiu del Port de Sitges, Albert Bertran, i Ger Rottink, CEO de Bluemar.

Barcelona és la ciutat turística capdavantera d’entre totes les més reconegudes d’Europa. Barcelona espera superar la xifra de visitants de la passada temporada en un any que ha començat fort en el turisme de negocis i celebració de congressos i convencions.

Barcelona, que ha liderat en diferents temporalitats el rànquing internacional de congressos i convencions, està en el top de les ciutats juntament amb Paris, Viena o Berlin per posar uns altres exemples de ciutats amb destinació del turisme de negocis. Barcelona afronta un any a l’alça i el resultat es fruit de l’aposta dels organismes de promoció turística i per mantenir les reunions consolidades a nivell internacional i vestir-los amb tots els atractius que ofereix la ciutat i que busca una continuïtat pel 2017 on, fins i tot, s’espera un nou increment ja que tornarà la macro-reunió del congrés mundial de cardiologia amb 30.000 delegats o la trobada en el congres de gastro-entereologia que encara no havia vingut a Barcelona.

Es evident que Barcelona dona feina a moltes persones molt ben preparades, per això elsector turístic a Barcelona disposa de Centres educatius com Escola Universitària de Turisme i Direcció Hotelera (Cerdanyola del Vallès), Escola Universitària de Turisme CETA www.cetaedu.es Escola Universitària de Turisme Euroaula-UdG www.euroaula.com Escola Universitària de Turisme Mediterrani, entre molts altres. 

L’oferta turística de Barcelona és enorme, tanmateix, tota la información que necessiti el visitant a Barcelona la trobarà a BARCELONA TURISME: info@barcelonaturisme.com, 

Sitges és un poble costaner del Mediterrani, situat a la comarca del Garraf, província de Barcelona, a Catalunya. Disposa d’un “micro-clima” càlid, gràcies a la seva posició geogràfica en el Mediterrani i resguardat per les muntanyes del Garraf, que fan que es pugui disfrutar d’activitats a l’aire lliure pràcticament tots els dies de l’any, a més, a qualsevol data de l’any tenen lloc en aquest bonic poble, innombrables esdeveniments, des del Sitges Festival Internacional de Cinema Fantàstic de Catalunya, als Carnavals, Festes Majors, Festivals de Teatre, Verema, concerts... o simplement sortir a passejar pel seu Passeig Marítim, pel Parc del Garraf o per les seves famoses nits sitgetanes en el seu conegut carrer “Primer de maig”.

Tota la informació que necessites estant a Sitges, visitant Sitges, si has de venir a viure a Sitges o si ja hi vius. Cultura, esdeveniments, actualitat, escolaritat, turisme, botigues, com arribar-hi, activitats lúdiques, associacions, ofertes, transports, comerços, aparcaments i molt més. TURISME DE SITGES : info@sitgestur.cat, 34.938944251.

 


Tafanera

Blinklist

Fresqui

Del.icio.us

Barrapunto

Digg

Menéame

Twitter

Facebook

Afegir un comentari Enviar a un amic  
479
0
Comentaris afegits 
No hi ha comentaris afegits a aquest article.
TORNAR