e-Noticies | Blogs blogs e-noticies e-noticies.cat

07 de Gener de 2016

ARA ES L'HORA DE LA DUI

 VISTOLLEGIT//. <S’ha trencat novament el tòpic, no són les dretes les que sempre al final escunyen Catalunya sinó algunes esquerres radicals, el 1934 matant capellans i ara fent el ruc davant del procés. Si hem d’anar el març a votar, anem-hi a guanyar la Independència,amb la DUI com a compromís, amb un sol Candidat com per exemple la Forcadell -de consens per a tots- i amb el programa blindat d’antuvi. I finalment assegurar el vot exterior. 

Res de pactes post electorals. Hem d’anar a guanyar i no repetir errors com el Mas i els altres polítics que poden compartir la vicepresidència coral -per dir-ho d’alguna manera. Aquesta campanya l’hem de fer tots junts, cadascú a la seva manera amb total democràcia i respecte dels uns pels altres, un esperit que traspua en aquesta nova iniciativa “Compromesos per la DUI”.

Que els nostres capdavanters abandonin els enganys, les pastanagues i el partidisme. Que es comprometin amb la DUI.

Abandonem d’una vegada per sempre els auto enganys i les pastanagues electorals, el dret de decidir el tenen tots els humans i ja n’hi ha prou de fer-lo servir de succedani de la “Independència”. Ja n’hi ha prou de fer servir el mot “sobiranista” per estovar la força de la Independència. Són uns jocs, dret a decidir i sobiranisme,  que practiquen impunement des de fa massa temps els mitjans catalans. els partits polítics que ens pensem més nostrats, polítics catalans, alguns per pura niciesa i els altres amb tota la mala intenció, uns i altres dificulten i posen pals a les rodes a la lucidesa de molts catalans. Prou de joc brut, catalans maldestres! 

Si Mas, o Junqueras, o Baños, o qualsevol altre, no es mantenen fidels al mandat del Poble Català del 27 de setembre d’aquest 2015, mandat explícit per l’assoliment immediat de la Independència dels Catalans que pleguin!. Que no donin giragonses parlant d’una i mil pastanagues, ni preteses dificultats i allargaments de l’emancipació del nostre Poble, perquè no els ho permetrem.

Que es posin les piles i no enganyin de nou els catalans amb coses tan òbviament impossibles com el dret a decidir dins d’Espanya, com Referèndums impossibles dins d’Espanya, falses promeses, majories impossibles, ni res que pretengui tornar a encaixar Catalunya i els catalans en els llims d’aquest taüt  que ja fa més de 300 anys és una autèntic forat negre per a tota la Nació Catalana.

També han de saber els nostres polítics anticapitalistes que la política que defensen només pot tenir vida en una República Catalana Independent, mai tindrà vida dins d’Espanya. Dins d’Espanya només hi haurà  ”Troica”, OTAN i capitalisme i despotisme desenfrenats i més encara sempre enfocats contra Catalunya i contra tota la nostra Nació.

La Independència de Catalunya s’ha de fer, s’ha de fer bé, i fer-la bé vol dir fer-la de manera unilateral -no hi ha cap altra manera possible-  i sobretot, fer-la depressa. La Independència no es fa en 18 mesos sinó en 18 hores, i en sobren 10. Es fa la DUI, el poble surt al carrer i es proclama la República.

Si els capdavanters polítics actuals no en sou capaços, aparteu-vos dignament i deixeu passar davant altres. Tots hi sortirem guanyant.

Si no hi ha pacte és que la via política no val, aleshores el Poble n’ha de prendre el relleu.>

El carreró sense sortida provocat pels actuals polítics motiven l’aparició de textos com els anteriorment  transcrits. Que vegin els nostres lectors com la societat catalana no dorm. Personalment no pretenc altra cosa que cumplir amb la meva obligació de cronista. Tanmateix, per què negar-ho. M’agra el que s’hi diu.


Tafanera

Blinklist

Fresqui

Del.icio.us

Barrapunto

Digg

MenÚame

Twitter

Facebook

Afegir un comentari Enviar a un amic  
527
0
Comentaris afegits 
No hi ha comentaris afegits a aquest article.
TORNAR