e-Noticies | Blogs blogs e-noticies e-noticies.cat

29 d'Abril del 2016

CATALUNYA GUANYA I ESPANYA NO

 VISTOLLEGIT//.- Espanya s’encamina cap a la repetició d’eleccions el pròxim 26 de juny. I si hem de fer cas a les enquestes, obtindrem  uns resultats que podrien ser dramàticament semblants als del passat 20 de desembre. La ingovernabilitat espanyola corre un seriós perill d’esdevenir crònica. Com ara, probablement només hi haurà dues sortides: o la gran coalició que defensa Mariano Rajoy, amb PP, PSOE i C’s, o un govern d’esquerres PSOE-Podem apuntalat per l’independentisme català, cosa que suposaria l’acceptació d’un referèndum per a Catalunya. 

Aquesta segona possibilitat, tanmateix té pocs punts per imposar-se. El PSOE difícilment farà cap gir que suposi la més mínima via de reconeixement del dret a decidir català, tant si treu bons resultats com si Podem li passa al davant. Rajoy podrà...

Continuar llegint...

19 d'Abril del 2016

PLACIDO DOMINGO TORNA AL LICEU

 VISTO OLLEGIT//.- RODA DE PREMSA DE PLÁCIDO DOMINGO AMB MOTIU DEL 50è ANIVERSARI DEL SEU DEBUT AL LICEU. El dia de Sant Jordi, Domingo estrenarà 'Simon Boccanegra' de Verdi, que també representarà el 26 i 29 d'abril.

PLÁCIDO DOMINGO, torna al Gran Teatre per tercer any consecutiu, celebra el 50è aniversari del seu debut l'any 1966 amb _Simon Boccanegra_. Domingo va debutar al Liceu amb tres òperes mexicanes: _Carlota_de Luis Sandi, _Severino_ de Salvador Moreno, i _La mulata de Córdoba_de José Pablo Moncayo, quan el tenor formava part de l'Òpera Nacional de Mèxic. Aquest 2016, 50 anys després d'aquell moment, estrena una òpera de Verdi el dia de Sant Jordi per celebrar una carrera plena de repertoris contrastats i les nombroses ocasions que ha cantat al Liceu. 

PLÁCIDO DOMINGO TORNA AL LICEU AMB LA VERSIÓ CONCERT DE <DUE FOSCARI DE VERDI>...

Continuar llegint...

16 d'Abril del 2016

BARCELONA SITGES VIA MARITIMA

 VISTOLLEGIT//.BLUE MAR FERRIES posa a la nostra disposició un ferri amb capacitat per a 300 persones que cobreix el trajecte de Barcelona a Sitges. El dos municipis catalans, tradicionalment més turístics, per primera vegada estan units per via marítima. És un atractiu addicional tant per als barcelonins com per els turistes que visiten majoritàriament Barcelona.

Sitges i Barcelona estaran enllaçades per mar, des d'aquest estiu, quan la companyia Blue Mar preveu posar en funcionament 7 viatges diaris en cada direcció. El ferri tindrà una capacitat per a 300 persones i el preu pels sitgetans rondarà els 13 euros per un bitllet d'anada i tornada. El recorregut sortirà del Port de Barcelona fins Aiguadolç i es preveu un servei de llançadora des d'Aiguadolç fins al centre de Sitges. 

El Port de Sitges (Aiguadolç) ha firmat un conveni amb l‘empresa Bluemar...

Continuar llegint...

11 d'Abril del 2016

PP+PSOE+C's= REGIMEN DEL 78

 VISTOLEIDO//.- Garzón critica que PP, PSOE,  y C's comparten “elementos estructurales del régimen del 78”. El candidato de IU-Unidad Popular aspira a un cambio "radical" y no a hacer "chapa y pintura" y "maquillaje" en la Constitución."La impresión es que son candidatos que intentan imitarse unos a otros en una pelea por el centro", sostuvo Garzón al ser preguntado por el tema.

Alberto Garzón ya marcó distancias con sus rivales de cara a las elecciones generales del  20-D. 

Garzón presentó las líneas básicas que seguirá IU-Unidad Popular durante su campaña electoral para estos comicios. En las elecciones, aseguró el candidato, la federación aspira a dar la "sorpresa" porque son un partido que aspira a un cambio "radical" y no a hacer "chapa y pintura" y...

Continuar llegint...

04 d'Abril del 2016

L'AUTONOMIA ES HISTORIA

 VISTOLLEGIT//.- Catalunya vol canviar l’statu quo i una àmplia majoria dels catalans creu que l’única sortida és avançar cap a l’estat propi. No hi ha alternativa a la independència. El sobiranisme és l’únic projecte polític capaç d’aglutinar àmplies capes de la societat, fartes del mensypreu continu de les institucions espanyoles. A les eleccions del 2012, només hi havia al Parlament 24 escons independentistes (CiU s’havia presentat amb la promesa del dret a decidir) i avui la xifra s’ha triplicat.  A la banda unionista, Ciutadans ratifica allò que ja s’intuïa. El missatge clar anti-independència, sense concessions, l’ha premiat en detriment del PP, que s’enfonsa, i del PSC, que pateix una davallada considerable només pal•liada en part.

Les urnes han clarificat la voluntat dels catalans, hi ha un...

Continuar llegint...

02 d'Abril del 2016

ATERRADOR INFORME

 ALGO QUE SE ESTA VIENDO VENIR PERO NADIE LE PRESTA ATENCIÓN

EL AUTOR ES GEERT WILDERS y es Miembro del Parlamento de Holanda.

 VISTOOLEIDO//.-Dentro de una generación o dos, EEUU se habrá de preguntar: ¿Quien perdió Europa?? He aquí el discurso pronunciado por Geert  Wilders, del Partido para la Libertad , Holanda, pronunciado en el Hotel Four Seasons de New York al presentar una Alianza de Patriotas y anunciar la Conferencia para Enfrentar la Jihad en Jerusalén:

Estimados amigos. Les agradezco mucho el haberme invitado. He venido a EEUU con una misión. No todo anda bien en el Viejo Mundo. Existe un tremendo peligro acechando. Y es muy difícil ser optimista. Es muy posible que ya estemos transitando las últimas etapas de la Islamización de Europa.

Esto ya no es solamente un peligro claro y actual para el futuro de Europa en sí, sino una amenaza a América...

Continuar llegint...