e-Noticies | Blogs blogs e-noticies e-noticies.cat

28 de Febrer del 2016

"Mai por, sempre amunt", màxima de Germà Gordó per construir i liderar la Nova Convergència

 

 “No tenir por i mirar sempre endavant”: aquest és lema de vida del candidat Germà Gordó a la Secretaria General de Convergència Democràtica de Catalunya (CDC). El més important per aquest pallarès sobiranista és definir el partit que vol, que volen els que pensen com ell i estan en la centralitat política del nostre país. Sense pors i amb empenta per tirar sempre endavant i avançar en el progrés.

L’exconseller de Justícia, com a líder natural constatat que és té molt clar que va a per totes, que es presenta per assolir la Secretaria General de CDC i que no renuncia a res, especialment a treballar per a un nou partit i per a un nou país. I segurament, com a pactista demostrat que ha...

Continuar llegint...

03 de Juliol del 2016

Tothom que estimi Catalunya sense matisos pot ser associat fundador de la Nova Convergència

 

 Per a moltes persones que des de l'anonimat tiren la pedra i amaguen la mà, Germà Gordó és un traïdor, un culpable i un conspirador que hauria de dimitir. Acusar sense proves fefaents és fastigós i denota falta de valors i valentia. Alguns acusats, després desimputats, han hagut de patir les conseqüències molts anys. Germà Gordó no està imputat en res. Aleshores, doncs, això qui ho paga? Alea iacta est!

...

Continuar llegint...