e-Noticies | Blogs blogs e-noticies e-noticies.cat

23 de Març de 2011

Acabem una legislatura

Escric aquestes lletres quan manquen exactament dos mesos per a les eleccions municipals, estem doncs en la fase de rendiment de comptes davant dels ciutadans de cada poble i ciutat.

Tots els equips dels diferents governs municipals estic segur que hem fet tot el que hem pogut per donar compliment  als nostres programes electorals i ho hem fet en uns temps d’extrema dificultat econòmica. I malgrat tot, l’esforç ha estat notable i el resultat, amb alts i baixos, es podria qualificar d’acceptable en la majoria dels casos.

Ara, en els pocs dies que ens permet la modificació de la llei electoral, ho intentem d’explicar a les nostres respectives comunitats, ho fem bé amb butlletins municipals extraordinaris, bé amb actes públics i oberts.
És hora també de parlar del futur dels nostres pobles i ciutats i de marcar-nos les fites a curt, mitjà i llarg termini per a les nostres comunitats.

Les característiques dels temps que ens han tocat viure faran que els nostres programes de futur estiguin orientats bàsicament a resoldre temes tant importants i complexos com la crisi, l’atur, la vivenda, etc. cosa no gens fàcil d’aconseguir amb les eines de què disposem des dels ajuntaments.

Malgrat tot, la cosa haurà d’anar per aquí i ens hem de disposar a mirar de resoldre aquests temes que avui són bàsics juntament amb el de la formació dels més joves.

Estic segur que sabrem trobar solucions per encarar el futur amb bones perspectives, si més no ens hi aplicarem a fons amb tota la nostra capacitat de treball i d’imaginació.

Les ciutadanes i ciutadans dels nostres pobles i ciutats ens ho demanden i nosaltres estem per a servir-los.

 

Tafanera

Blinklist

Fresqui

Del.icio.us

Barrapunto

Digg

Menéame

Twitter

Facebook

Afegir un comentari Enviar a un amic  
3709
0
Comentaris afegits 
No hi ha comentaris afegits a aquest article.
TORNAR