<![CDATA[ blogs e-noticies: Josep Sort ]]> <![CDATA[ President, lideri ]]> Els darrers dies hem assistit a un despropòsit rere un altre. Sense aturador. No ens ho podem permetre. No podem desaprofitar tota la feina que s'ha fet en els darrers anys. És per això que, sense cap hesitació, em considero obligat a adreçar-me al President del meu país i a exigir-li: “President, lideri”.

Amb aquesta exigència, allò que vull remarcar és que ja n´hi ha prou de fer el passerell. Hem de... ]]>
Tue, 14 Jul 2015 15:20:00 +0200
<![CDATA[ Edualdo, Fernando, Raimundo, Eugenio ]]> No, no són els quatre pallassos de la tele. Tot i que com escriuen i com argumenten no passen de bufons de la cort del Rei d'Espanya, després d'haver estat diplomàtics i/o ambaixadors de la dictadura franquista, per cert. Tots quatre, del primer a l'últim.

Quan al mes de novembre van publicar un primer article contra la independència, ja vaig escriure replicant-los. Finalment, però, no el vaig penjar. Que quatre diplomàtics franquistes... ]]> Fri, 15 May 2015 11:31:00 +0200 <![CDATA[ Una Catalunya millor ]]> Com era de preveure, les eleccions municipals s'estan convertint en una trinxera de cara a les eleccions plebiscitàries del 27S, que ja són, com aquell qui diu, a la cantonada. La política local és molt més important del que sovint es pensa. Fins i tot en el context actual on sembla que el realment rellevant són els conflictes globals.

Doncs bé, la dicotomia entre allò local i allò global és falsa. En un món... ]]> Wed, 25 Mar 2015 13:47:00 +0200