<![CDATA[ blogs e-noticies: Aragorn de Mordor ]]> <![CDATA[ Tendint ponts o ensorrant Catalunya ]]>  

L’altre dia vaig sentir com el Director d’aquest diari digital deia davant  d’un públic variat i amb representants de diferents forces polítiques “amb indepèndència o sense, trobo a faltar diàleg i bon rotllo com havia hagut fa temps. Tendim ponts i que es parli,... ]]> Sun, 07 Jun 2015 21:16:00 +0200 <![CDATA[ Nomenaments estrella i titulars que fan bullir l’olla ]]>  

El resultat de les estructures d’estat son, a dia d'avuí, un  llibre de la Hisenda pròpia i un llibre blanc de la transició nacional. Ara sembla que se’n vol fer un altre o que ara si que si, que va de debò.

... ]]> Thu, 12 Mar 2015 11:13:00 +0200 <![CDATA[ El vodevil de la Comissió Pujol ]]>  

Aquesta setmana se’ns ha ofert l’espectacle vergonyós de les compareixences a la “Comissió sobre el Frau i l’Evasió Fiscal i les Pràctiques de Corrupció Política”, una fórmula molt llarga per denominar la Comissió Pujol.

Està molt bé que en Joan Iglesias hagi començat un roadshow per explicar les bondats de la hisenda Catalana que ell ha pensat. De pas, aquesta gira també serveix, apart de per la autopromoció, per vendre la feina feta per CIU en aquest any i mig de “Govern dels millors”.