<![CDATA[ blogs e-noticies: Meritxell Borrŕs ]]> <![CDATA[ Benvinguts al futur ]]> Convergència és un instrument de progrés i de futur per Catalunya i la seva ciutadania. La victòria assolida a les eleccions municipals del 24 de maig evidencia que una gran part del país confia en els 3.300 regidors i regidores de Convergència i Unió per liderar projectes que millorin la vida de les persones i els seus pobles, viles i ciutats.

Constatem la necessitat de fer canvis per ser la veu de moltes més persones.... ]]>
Wed, 10 Jun 2015 11:58:00 +0200
<![CDATA[ La internacionalització clau de volta del procés ]]> “És un error negar-nos el nostre dret democràtic a l'autodeterminació”, afirmava fa uns dies el president Mas. Una declaració que pels catalans no és cap sorpresa. Tanmateix, aquesta vegada el president s’expressava de forma rotunda davant de la comunitat nord-americana en una conferència a la Universitat de Columbia als Estats Units.

Ahir en el seu discurs a la inauguració de la cimera sobre Política europea... ]]>
Tue, 14 Apr 2015 11:56:00 +0200
<![CDATA[ Un govern amb les idees clares ]]> Un govern amb les idees clares, amb projectes ferms i amb objectius marcats. Aquest és el govern que el president Mas està liderant en uns moments complicats i convulsos com els que estem vivint. I és precisament en aquests moments complicats que es pot conèixer, realment, la vàlua de la gent. Perquè quan les coses van bé, i els calaixos són plens, és fàcil governar. El que és complicat és fer-ho amb les... ]]> Fri, 20 Feb 2015 08:03:00 +0200 <![CDATA[ Sumar per včncer ]]> Estem en un moment de la història en què és oportú sumar esforços. El sí convençut sobre el guany que suposaria la independència de Catalunya ja suma més de 2 milions de persones i tot sembla indicar que cada cop en serem més. Hi ha molts ciutadans indecisos que comencen a fer seva aquesta idea de futur més pròsper, al marge de la imposició espanyola que fa tants anys que frena les potencialitats i el... ]]> Wed, 17 Dec 2014 17:30:00 +0200 <![CDATA[ Tots junts, som extraordinaris ]]> La dignitat, la il·lusió i l’alegria van protagonitzar la jornada del diumenge. Els aplaudiments i les llàgrimes d’emoció van començar després de la constitució de les meses, amb les primeres persones entrant als col·legis, butlleta en mà, per votar. Vam viure grans moments de forta intensitat emotiva que es van anar repetint milers i milers de vegades, durant tot el dia, a diferents punts del país.... ]]> Wed, 12 Nov 2014 07:11:00 +0200 <![CDATA[ Llum verda al dret a decidir ]]> Tot i que encara hi ha qui vol amagar la realitat, disfressar-la o, directament, negar-la, el fet és que no hi ha cap dubte sobre el missatge que han donat els resultats de les eleccions europees del passat 25 de maig.
I aquest missatge és el mateix que el que va omplir els carrers de Barcelona en la manifestació de l’11 de setembre i el mateix que va córrer de ma en ma en la Via Catalana.  Aquest missatge no és cap altre que la gran majoria... ]]>
Mon, 02 Jun 2014 13:19:00 +0200
<![CDATA[ I continuarem endavant ]]> Ens han dit que no. Era un “no” previsible i esperat però, tot i així, ens ha deixat un mal gust considerable (i això que a aquestes alçades de la pel·lícula ja hem perdut el compte de les negatives i dels cops de porta rebuts). Un mal gust que no respon al fet que ens hagin negat poder donar la veu al poble de Catalunya a través de la via més lògica i democràtica, sinó que respon a la pròpia... ]]> Fri, 18 Apr 2014 00:00:00 +0200 <![CDATA[ I quan semblava que no la podien dir més grossa... ]]> I quan semblava que no la podien dir més grossa, van i ens sorprenen (i això que a aquestes alçades de la pel·lícula ja és difícil que certs comentaris i/o declaracions ens sorprenguin).

Cal aclarir, abans de res, que no parlem d’una sorpresa agradable (ja ens agradaria!), parlem d’una sorpresa d’aquelles que de bon grat t’estalviaries i d’aquelles que només viure-les ja vols oblidar.

Parlem, en... ]]> Fri, 31 Jan 2014 08:14:00 +0200 <![CDATA[ Quin és el problema? ]]> Tot i que ja fa uns quants dies, encara no he acabat de digerir les declaracions de José Maria Aznar sobre que si ell fos qui governés l’Estat no tindria cap problema en penalitzar amb cinc anys de presó la convocatòria d’un referèndum il·legal.

Són unes paraules dures que conviden, si més no, a fer un petit anàlisi del que proposa aquest senyor.
Començaré preguntant-me què és... ]]> Mon, 25 Nov 2013 09:47:00 +0200 <![CDATA[ Cada dia som més ]]> No ha estat ni un, ni dos, ni tres. Han estat molts els que s’han acostat a mi per dir-me que ells ja han dit prou, que els indigna moltíssim veure el maltractament al que està sotmesa Catalunya per part del Govern central. Em diuen que no hi ha dret, que això no ho podem permetre. Que ells es consideren espanyols però que viuen a Catalunya, els seus fills i néts són catalans, que estimen la seva terra però que ara volen lluitar pels seus... ]]> Fri, 18 Oct 2013 09:53:00 +0200