<![CDATA[ blogs e-noticies: Jordi Casacuberta ]]> <![CDATA[ El capitalisme okupa ]]>

La darrera resolució del tribunal suprem espanyol, una arma més de l’Estat totalment partidista i bel·ligerant, demostra una vegada més la importància del català com a eina de construcció nacional. Espanya sempre ha intentat acabar amb el nostre idioma perquè ha sabut que és el tret... ]]> Fri, 31 Jan 2014 09:31:00 +0200 <![CDATA[ Sobiranisme i inseguretat ]]> Ahir va aparèixer la notícia del nomenament de cinc nous comissaris de la policia espanyola a Catalunya. Malauradament aquests canvis no sembla que es produeixin en les polítiques de seguretat que aquests executen a Catalunya.

Fa un parell de dies amb l’excusa d’uns fets esdevinguts a una ciutat espanyola un grupuscle de persones d’orígens diversos, vinguts d’Europa i... ]]> Wed, 22 Jan 2014 14:25:00 +0200 <![CDATA[ Autoritat vs autoritarisme ]]> Darrerament hem observat com la convivència s'està deteriorant. Tot i que en part és culpa de la crisi econòmica, també hi ha una crisi de valors i una desorientació d'una part de la societat. El valor més important que s'ha perdut és el d'autoritat. Empès i promocionat per un fals progressisme s'ha aconseguit, soscavant el concepte, que l'autoritat sigui confosa amb l'autoritarisme.

Així mateix hi han ajudat per... ]]> Tue, 26 Nov 2013 16:50:00 +0200 <![CDATA[ Espadaler dimissiˇ ]]> Aquesta setmana un home de Lugo ha mort en una batussa amb la policia nacional espanyola, evidentment ni hi ha vídeo, ni en parlarà cap mitjà més enllà d'algun de local. I és ben normal, no és un tema que hagi de ser notícia i és en una investigació posterior feta pel mateix CNP on se sabrà ben bé què ha passat i es condemnarà -si cal- algun d'aquests agents. A Catalunya en... ]]> Thu, 14 Nov 2013 22:22:00 +0200