<![CDATA[ blogs e-noticies: Maria Senserrich ]]> <![CDATA[ Barcelona fragmentada ]]> Ja és 26 de maig, després d'una campanya intensa i amb uns resultats electorals que donaran molt de si, per tertulians, pactes, compromisos, i etcètera. Les urnes han parlat i haurem de veure com evoluciona els propers dies i mesos. Seran dies per la constitució d'ajuntaments, consells comarcals i diputacions. I potser mesos... bé, el temps ho dirà. Prefereixo no deixar-ho a les hemeroteques, per allò del jo ja ho deia... no... ]]> Tue, 26 May 2015 11:58:00 +0200 <![CDATA[ Volem projecte, volem coherčncia ]]> Aquestes properes setmanes les agendes estaran marcades per les eleccions municipals del proper dia 24 de maig. Des de les passades eleccions municipals hem viscut molt i intensament, des del Pacte Fiscal, passant per les eleccions al Parlament del 2012, la manifestació de l’11S, la Via Catalana, la Consulta, querelles a presidents per posar urnes, etc, etc... per anomenar algunes coses.

Amb tot això també són les primeres municipals després... ]]> Tue, 31 Mar 2015 08:10:00 +0200 <![CDATA[ Grącies per ser com sou, grącies per la feina que feu! ]]>  

 

Vull aprofitar l’espai que tinc en aquest mitjà de comunicació per fer un agraïment a totes aquelles persones que treballen incansablement per millorar el seu entorn. Molts catalans i catalanes, ja sigui a títol individual o a través d’entitats o associacions, treballen cada dia de manera voluntària, i també des del seu àmbit professional, per fer dels nostres pobles i ciutats espais de... ]]> Thu, 12 Feb 2015 08:00:00 +0200 <![CDATA[ Per un paķs d’oportunitats ]]> Fa un temps vaig llegir una frase de Victor Hugo que deia "el futur té molts noms, per als dèbils és allò inassolible; per als temorosos, el desconegut; i per als valents, l'oportunitat". Actualment estem vivint empesos per la immediatesa, perseguits pel titular, i esclaus dels 140 caràcters. Fa que molts cops no siguem capaços de prioritzar el que és important, del que és urgent, o que ens pensem que és urgent. De... ]]> Wed, 24 Dec 2014 08:42:00 +0200 <![CDATA[ No ens pararan! ]]> Aquesta setmana hem viscut un nou episodi de com el Govern espanyol utilitza el Tribunal Constitucional com al seu braç d’actuació en contra de la democràcia. Els governs forts i que s’enfronten a les situacions que es troben, ho fan amb diàleg, fermesa i sobretot amb racionalitat i coherència.

Malauradament el Govern del PP (amb el PSOE de claca) no és fort, i molt menys coherent. Quan encara no fa ni uns dies menystenien el que... ]]> Thu, 06 Nov 2014 09:56:00 +0200 <![CDATA[ No hi ha cap dret que justifiqui la violčncia ]]> Què passaria si avui una persona anés pel carrer cap a la feina i de cop un grup de persones l’agredissin amb violència, insults, etc...?  Què esperaríeu que fes la justícia? Què esperaríeu d’una societat democràtica? Si aquesta persona agredida fos la vostra filla, mare o germana?  I la justícia absolgués els violents, què pensaríeu?  Crec que queda clar que la... ]]> Thu, 10 Jul 2014 08:27:00 +0200 <![CDATA[ La puta i la ramoneta ]]> Està clar que el 80% dels catalans volen poder ser consultats per poder decidir quin futur com a país vivim.
La realitat fa que el Parlament faci allò necessari per a que això sigui possible, i des del primer moment des de CiU hem defensat que ha de ser de forma legal, que vull dir amb això doncs que hem de fer ús de les cinc vies que tenim, tal i com el primer informe del Consell Assessor de la Transició Nacional va desenvolupar.

La... ]]> Mon, 18 Nov 2013 10:04:00 +0200 <![CDATA[ Esport professional vs esport amateur ]]> Està clar que Catalunya sent un país de tant sols set milions i mig d’habitants, pel que representa al món, ha estat capaç d’aportar un gran nombre d’esportistes d’elit, així com d’organitzar grans esdeveniments esportius, com els jocs olímpics.

I això només és possible per una senzilla raó, i és per com entenem l’esport a casa nostra.
Catalunya té una gran base... ]]> Wed, 17 Jul 2013 10:33:00 +0200 <![CDATA[ Cornuts i pagar el beure ]]> Fa pocs dies el conseller Mas-Colell va fer la presentació de les balances fiscals de l’any 2010.
Segurament moltes persones n’han sentit a parlar, alguns ho coneixen a fons, d’altres per sobre, és per això que m’agradaria fer-ne una breu explicació per situar-nos.

Primer de tot ens cal saber que són les balances fiscals, ras i curt, és la diferència entre els diners que Catalunya paga a... ]]> Thu, 30 May 2013 07:56:00 +0200 <![CDATA[ Si vol que la relació funcioni, sorprengui-la! ]]> Cada dia que passa penso, innocentment, aquests del govern espanyol ja no la poden fer més grossa, però ves per on, no deixen de sorprendrem.


Això em recorda allò que diuen els experts en assessorament matrimonial, si vol que la relació funcioni, sorprengui-la! És clar que es refereixen a que li facis un regal, la portis a sopar, etc., en definitiva demostri-li que l’estima.


Això els bons assessors ho tenen molt... ]]> Mon, 11 Feb 2013 07:51:00 +0200