<![CDATA[ blogs e-noticies: Ferran Pujol ]]> <![CDATA[ Generals 2011: Ja estem tranquils ]]>  

Certament, CiU ha guanyat. El missatge superficial serà que som diferents perquè a Euskadi i a Catalunya hi ha un "color" diferent. D'acord, però de què serveix ser diferents si continuem essent tractats com a iguals? Iguals que a la pràctica és estar els pitjors de tots.

Reconec que m'agrada més que hagi guanyat CiU que no pas PSOE-PP. Ara bé, la majoria dels diputats que hem escollit (25) són... ]]> Mon, 21 Nov 2011 12:55:00 +0200 <![CDATA[ REFLEXIONS DE CAMPANYA ]]> Veure les enquestes (resultats?) aquests dies són una bona manera de fer-se una idea aproximada de quin tipus de país tenim. De fet, som un país idèntic al tipus de votants que som.

Es a dir, som un país gregari? Doncs és perquè som uns votants gregaris. Som un país amb un alt índex de corrupció? Doncs és perquè som uns votants on els casos de corrupció no ens immuten. Som un país poc de... ]]> Thu, 17 Nov 2011 15:02:00 +0200 <![CDATA[ Algú morirà ... o estem morts? ]]>  Recordo una anècdota del President del Barça, el Sr. Josep Lluís Nuñez: Hi ha un moment de la història que els clubs de futbol de la lliga espanyola han de fer reformes, per convertir a tots els espectadors que estan dempeus a tenir seient. A la llotja, durant un partit, el presidente de la Federación li deixa anar: "Con lo importante que es este club y el ejemplo que sois los catalanes, habríais de ser los primeros en hacer... ]]> Tue, 04 Oct 2011 20:18:00 +0200 <![CDATA[ Si canviem el model sortirem de la crisi ]]> Per sortir de la crisi cal canviar la nostra forma de pensar. Ho hem de fer individualment i la suma donarà com a resultat una societat diferent.

Serà diferent per que tindrà una escala de valors diferent. Ara tenim una escala de valors ineficient per poder plantar cara a la crisi, i això ens produeix incoherències que alhora ens provoquen una desorientació important per cercar solucions.

... ]]>
Sun, 25 Sep 2011 22:56:00 +0200
<![CDATA[ Doble xarxa escolar? Sí ]]> Fa temps que em balla pel cap que una manera d’acabar amb els atacs del català a l’ensenyament és deixar de pensar que a Catalunya hi ha un sol poble. Els catalans, evidentment som un sol poble, però a Catalunya no tothom és català ni es sent català, aquesta condició la reivindiquen tan sols per diluir els drets nacionals de Catalunya, la resta del temps viuen en un imaginari foraster.

Potser cal fer una doble xarxa escolar:... ]]> Thu, 15 Sep 2011 10:50:00 +0200