<![CDATA[ blogs e-noticies: Anna Figueras ]]> <![CDATA[ El 27S sí que es pot.... si es vol! ]]> Catalunya pot demostrar el 27 de setembre que el camí cap a l’Estat propi és un procés de construcció en positiu, no un caprici polític per dividir els ciutadans. I és que el dibuix que ja esbossen els actors d’aquest moment històric és un compendi de fets i objectius somiats per molts catalans i catalanes que assisteixen bocabadats al trepidant avenç dels esdeveniments.

El 27S serà el dia del... ]]> Fri, 17 Jul 2015 12:35:00 +0200 <![CDATA[ Tot torna ]]> sEm pensava que ja res em podia sorprendre en política, però com sempre anava errada.

La nova política, aquella que consistia en fer les coses diferents; en fer-ho tot bé, en fer-ho tot a través de les persones i per a les persones; en fer-ho tot possible; en fer fora la casta i la màfia; en renovar els equips per persones dignes i fresques, en obrir les finestres de l'ajuntament de bat a bat perquè hi entrés un aire nou,... ]]>
Fri, 12 Jun 2015 13:06:00 +0200
<![CDATA[ Pels seus fets els coneixereu ]]>  

Ja es pot anar esforçant la Sra. Colau en anar criticant la casta quan ella actua com la caspa més antiga, aquella que cal oblidar.

Divendres a la nit,  Ada Colau i el seu equip celebraven el gran èxit de públic de l’acte que van fer a la Plaça Can Fabra de Sant Andreu, on centenars de persones (algunes vingudes de fora de Barcelona) havien aclamat l’autoproclamada defensora de la justícia social. Van decidir... ]]> Wed, 22 Apr 2015 12:52:00 +0200 <![CDATA[ Erosiķ al Govern a costa de la pobresa ]]> Per molt que el Govern s'esforci a intentar implementar mesures per a pal·liar i lluitar contra la pobresa mai li serà reconegut pels polítics que estan a l’oposició. L’oposició va impulsar portar a terme un ple monogràfic sobre pobresa amb el fals pretext que l'executiu patia d’inacció i d’insensibilitat social davant del patiment de les persones.

Prop d'un any després s'han complert i implementat prop... ]]>
Fri, 27 Feb 2015 12:24:00 +0200
<![CDATA[ 40 anys d'ānima social convergent ]]>  

Avui fa dos dies es celebrava el 40è aniversari de la fundació de Convergència Democràtica de Catalunya i per molts comentaris maldestres intentant empastifar i acabar amb el projecte polític, podem afirmar i demostrar que han estat 40 anys de compromís nacional i social amb el país. Homes i dones que hem cregut i treballat des del mes absolut convenciment d’estar creant allò que no existia. Un model... ]]> Wed, 19 Nov 2014 09:39:00 +0200 <![CDATA[ La sensibilitat social de CDC ]]> Durant temps, alguns han posat en dubte la sensibilitat social de CDC. Fa temps, deien alguns, era per centrar l'obra de Govern en la reactivació econòmica de Catalunya després d'un període llarg dels més foscos de la historia de la democràcia.  I en l'actualitat, segons altres, perquè centrem les polítiques en la retallada de drets de les persones. Sigui dit de passada, drets que es van crear durant els primers governs de CiU.... ]]> Wed, 15 Oct 2014 07:11:00 +0200 <![CDATA[ Quan realment la infāncia es una prioritat ]]> A l'inici d'aquesta desena legislatura, el Govern de la Generalitat va destacar com a prioritat les polítiques d'infància. Des d’aleshores, l’executiu de CiU ha treballat fermament per situar aquesta prioritat en l'agenda política, materialitzant una demanda que el sector reclamava des de feia molt de temps. El Govern va impulsar el Pacte per a la Infància a Catalunya, un acord que recull la transversalitat d'actuació que requereix una etapa tan... ]]> Wed, 23 Jul 2014 08:34:00 +0200 <![CDATA[ Tot s'hi val per un manat de vots? ]]> Fa uns dies que sóc a casa convalescent d’una intervenció quirúrgica i amb molt de temps per llegir, aprofundir, observar i escatir l’important de lo imprescindible. I lluny de la frisança parlamentària que es dóna entre sessions plenàries, veig que hi ha partits que fan política de pressa; com si les oportunitats electoralistes d’un moment transcendental pel nostre país els podessin engreixar les saques de vots... ]]> Fri, 07 Mar 2014 11:53:00 +0200 <![CDATA[ Sensibilitats socials i voluntat social ferma ]]> A la gent de Convergència se’ns ha acusat de no governar, de no prendre decisions, de centrar-nos exclusivament en el procés nacional o simplement de no afrontar la realitat. 

En aquests moments, on la rabiosa actualitat està centrada en possibles expulsions d’aquells qui defensen la democràcia en estat pur, és a dir, el dret a decidir. En moments, on altres denuncien el govern per invertir en mesures de radicalitat... ]]> Mon, 20 Jan 2014 12:24:00 +0200 <![CDATA[ Quan de la deslegitimaciķ s'en diu protocol ]]> Quan la voluntat política, maldestra, de deslegitimar les institucions catalanes, d’escarni encobert al MH President de la Generalitat, de tracte indigne a la màxima institució d’un país, de mofa i desprestigi al President d’un país, es vesteix de problema protocol·lari , són ganes de tractar als catalans de poc intel·ligents, de curts de mires i de “febles” democràticament parlant. Quan el fet que el... ]]> Wed, 23 Oct 2013 07:52:00 +0200