<![CDATA[ blogs e-noticies: A cop d'ull ]]> <![CDATA[ Tots a la presó ]]> La justícia comença a actuar i les querelles van caient. Li han encolomat un mort que no li pertoca i la resistència dels principals partits estatals a afrontar el problema se'ls pot enverinar més del compte.

Ja no són únicament l'ex president i dos antics consellers els que estan jutjats, ja no és només la presidenta del Parlament, ara -potser coherents amb les seves lleis- estenen el seu braç a ajuntaments (per què... ]]> Thu, 13 Oct 2016 20:53:00 +0200 <![CDATA[ Rajoy és un crac ]]>  

Encara resultarà que Mariano Rajoy és un crac de l'estratègia. Sense fer quasi res, a banda de repetir que havia guanyat les eleccions i reclamar que el PSOE li regalés la investidura, no ha fet res més que se sàpiga. O sigui que s'ha estat quiet a l'espera que el temps li solucionés el seu problema que no és altre que seguir en el càrrec (tant en el Gobierno com en el PP).

I sembla que els fruits d'aquesta... ]]> Thu, 06 Oct 2016 19:22:00 +0200 <![CDATA[ El poble ha de rectificar ]]>  

Bascos i gallecs han tornat a votar i ho han fet com sempre. L'anomenada Baviera espanyola ha tornat a tancar files amb el PP i en el País Basc ha estat el PNB qui, com és habitual, ha tornat a guanyar d'una manera contundent.

El poble ha demostrat una gran fidelitat en el seu vot, com ho va fer el passat juny i ho havia fet el darrer desembre. Els canvis de vot es produeixen molt lentament i fins i tot la plaga de la corrupció afecte més aviat... ]]> Mon, 26 Sep 2016 10:32:00 +0200 <![CDATA[ Divorci ]]>  

Un és xafarder de mena i a banda de seguir l'actualitat per tots els mitjans que tinc a l'abast també fa el tafaner escoltant les converses dels conciutadans amb els quals es topa, bé sigui en el bar, en el metro fent cua en el mercat o portant el nét a l'escola.

És evident que les converses de la gent no tenen quasi cap punt en comú amb les notícies més importants amb què ens volen cridar l'atenció els... ]]> Mon, 19 Sep 2016 10:29:00 +0200 <![CDATA[ El PSOE no sap guanyar ]]> No està escrit que el PP hagi guanyat les eleccions com diu Rajoy i els seus acòlits, només va ser el partit més votat i sembla que es nega a acceptar que totes les pilotes per la resolució de la  firmació de govern passen per les botes de Pedro Sánchez que és l'únic que podria articular una majoria estable de govern.

Però sembla que els socialistes aquesta partida no la volen jugar. Fa temps que van dir no a una... ]]> Sun, 11 Sep 2016 11:05:00 +0200 <![CDATA[ Rajoy és el problema ]]>  

Mariano Rajoy segueix en els seus tretze per tal d'aconseguir la investidura. Es fa el sord quan comprova que els seus índexs d'acceptació estan sota mínims i que el refús que té la seva figura política és molt elevat, i la solitud de la seva majoria minoritària es va fer palesa en el recent debat d'investidura on, fins i tot els suports que va tenir el votaven amb fàstic, i això que són els seus fills... ]]> Mon, 05 Sep 2016 11:37:00 +0200 <![CDATA[ Rajoy i la seva claca ]]> El que més em va cridar l'atenció de la intervenció de Mariano Rajoy el primer dia de la sessió d'investidura va ser la claca que tenia l' aspirant a la reelecció.
Els diputats del PP no paraven d'aplaudir el discurs del seu líder mentre els altres se'ls miraven amb cara de circumstàncies.

Especialment significativa era els dels dirigents de la seva marca blanca amb qui han pactat (no els crec tan ingenus com per creure que els... ]]> Tue, 30 Aug 2016 18:10:00 +0200 <![CDATA[ Ja s’ho faran ]]> Me'n vaig de vacances amb un sentiment que m´estan prenent el pèl. Hem votat dues vegades i el resultat va ser el que va ser i els tocava als polítics interpretar la voluntat popular i articular fórmules que permetessin governar, però a l'hora de la veritat es dediquen a fer jocs de mans, fixar línies vermelles, posar vetos... En definitiva que el que vàrem decidir a les urnes no serveix per res, ells fan la seva maonesa en els despatxos i de... ]]> Mon, 25 Jul 2016 09:10:00 +0200 <![CDATA[ Messi pot condemnar la infanta ]]> Diuen que la justícia és igual per tothom- Fa uns dies l'Audiència Provincial de Barcelona ha condemnat Lionel Messi a 21 mesos de presó per defraudar 4,1 milions d'euros a hisenda. Ja se sap que la ignorància de la llei no eximeix el seu compliment.
El jugador blaugrana ho sap quasi tot de futbol però no està clar que sigui un expert en massa altres coses i molt menys en temes fiscals, "Jo em dedicava a jugar a futbol, confiava en... ]]>
Sun, 17 Jul 2016 10:50:00 +0200
<![CDATA[ Que tot canviï perquè tot segueixi igual ]]> CDC ha fet el seu congrés fundacional i ha rebatejat amb el nom de Partit Demòcrata Català. És evident que quan un partit afronta una refundació és que tenen seriosos problemes. Una de les possibilitats es donar un nou impuls al projecte amb idees noves i nous plantejaments, però també pot ser una operació de maquillatge.

Sense entrar en la lletra petita que ignoro, començo comentant el nou nom del partit. Deixant de... ]]> Mon, 11 Jul 2016 09:58:00 +0200