e-Noticies | Blogs blogs e-noticies e-noticies.cat

22 de Juny de 2008

TV3 ha de recuperar Joel Joan

Com que Joel Joan em va recomanar un dia que li xupés la polla, no sóc gens sospitós de ser membre del seu cercle incondicional de fans. Però la seva educació personal no té res a veure amb la seva qualitat com a actor. Per això em permeto suggerir ara que el 300, aquest canal que no veu gairebé ningú, recupera Plats Bruts per als divendres a les deu del vespre, que TV3 li encarregui una nova sèrie per a intentar revifar la malmesa audiència de la cadena, que bona falta li fa.

Confesso que a més de David Güell, el meu personatge preferit era el Lopes (Jordi Sánchez) perquè, com servidor, era "apàtic, pessimista i hipocondríac", segons la descripció acurada de la nota de premsa. Però vodria agrair a tots els bons moments divertits que em van fer passar també Mònica Glaenzel (Emma), Anna M. Barbany (la Carbonell), Montse Pérez (Mercedes) i per descompat Pau Durà (Pol).

També als que no surten en pantalla: Oriol Grau i Lluís Manyoses (direcció); Montse Polo (producció de TV3), Xen Subirats (producció El Terrat); Joel Joan i Jordi Sánchez (coordinació guions); Jordi Sánchez, Joel Joan, Sergi Pompermayer, Albert Plans, Mercè Sàrrias i Núria Furió (guions); Martí Cabra (il·luminació); Ester Ricart (disseny d'espai); Santi Traïd (ambientació) i Quimi Portet (música original). Gràcies a tots ells. En l'estat actual del país ens convindria riure una mica.

Tafanera

Blinklist

Fresqui

Del.icio.us

Barrapunto

Digg

Mename

Twitter

Facebook

Afegir un comentari Enviar a un amic  
3492
0
Comentaris afegits 
No hi ha comentaris afegits a aquest article.
TORNAR