e-Noticies | Blogs blogs e-noticies e-noticies.cat

27 de Juny de 2008

La Julio Pardo del PP de Catalunya

A mi Montserrat Nebrera em recorda Julio Pardo, aquell president de l'Espanyol que després d'haver estat escollit democràticament -crec que el primer en unes eleccions- gairebé enfonsa el club blanc-i-blau. Si en el cas de Carod i Puigcercós les diferències ideològiques són mínimes, en el cas de Sirera, Fernández i Nebrera encara ho són menys la qual cosa demostra que, en política, la química és encara més important que la ideologia.

Però, en el cas de Montserrat Nebrera, sota l'aparença del canvi o de la renovació, sembla que sigui només el poder pel poder. No se li coneix cap tasca com a militant de base i la seva actuació parlamentària ha estat més aviat discreta: l'última aportació va ser fer campana de la darrerra sessió de la comissió de Justícia i Interior perquè tenia una entrevista a les Illes. I això que n'és la presidenta.

Els periodistes que tenen la sort o la paciència de seguir-la han perdut ja el compte d'estirabots, estripades i relliscades des de la seva irrupció en política. La tendència excessiva a utilitzar el jo -"Jo no sóc un recanvi, jo sóc el canvi" deia en la seva última roda de premsa- amaga també, com a mínim, un excés d'autoestima per a ser benévol en l'ús de les paraules.

Jo l'he vista afirmar, amb tota fredor, que "en política no s'hi val tot", però li he enxampat alguna mentida indigna d'una professora de dret. Te'n recordes, Montserrat?. D'ençà que la van fer diputada, ha convocat també un sopar al Majestic amagat de la direcció, ha renegat de Josep Piqué, s'ha acostat a Alberto Fernández -Alberto, no et deixis enredar-, ha festejat amb Esperanza Aguirre o s'ha colat al congrés del PP de València, etc. etc.

No sé si va ser al Majestic o en un altre indret -servidor també he perdut el compte- que va anunciar que, quan és fes militant del PP, n'arrossegaria 2.000. El 2 d'octubre del 2007 se'n va fer amb el número 31.348 sense que hi hagi notícia de la resta. I el passat 28 d'abril -en una roda de premsa al Parlament: mai s'havia celebrat un acte de partit a al cambra catalana- encara treia pit malgrat que al carrer Urgell no en saben res d'un ingrés tan massiu.

Al PP de Catalunya, com a Esquerra, pot passar de tot tal i com està el partit. Probablement Montserrat Nebrera aconseguirà finalment fer-se un forat, sobretot si Alberto Fernández pica l'esquer. Però estaria bé arribar al congrés amb llistes separades per a saber si té tots els avals que diu que té. L'acte de presentació de la candidatura va ser deslluït perquè, llevat del marit i alguns fidels del Maresme, no li van fer costat ni cap company o companya del grup parlamentari. Tant se val, si en comptes de a la política es dediqués al muntanyisme, Montserrat Nebrera seria allò que se'n diu una escaladora.

Tafanera

Blinklist

Fresqui

Del.icio.us

Barrapunto

Digg

Mename

Twitter

Facebook

Afegir un comentari Enviar a un amic  
2440
4
Comentaris afegits 
Joan Manuel (com el serrat) (Barcelona) 29-06-2008 - 23:24
CENSURA
Genial... cuando envi mi cometario iban ya por el quinto.. los ha borrado todos...... Esto deslegitima los llamamientos a la participacin. LAMENTABLE
j. boix (barcelona) 28-06-2008 - 00:21
compte amb les comparances
No entenc la referncia amb el que va ser president de l'espanyol. Est agafada pels pls i caldria reflexionar sobre l'afirmaci de la seva mala gesti econmica. Ha passat prou temps i ja se'n pot fer una altra valoraci
ferran (barcelona) 27-06-2008 - 21:45
tripartit autntic
Rius, qu est passant amb l'autntic tripartit?
decepcionado (barcelona) 27-06-2008 - 20:58
Alberto a picado el cebo de Nebrera
Pues ya lo ves. Alberto traiciona a los suyos y encima se equivoca porque la poltica y la aritmtica no van de la mano. Si en aritmtica 3 2 siempre son 5, en poltica 3 2 pueden ser 4, 3 menos...
TORNAR