e-Noticies | Blogs blogs e-noticies e-noticies.cat

31 d'Agost de 2008

He trobat a faltar Manuel Trallero

Malgrat el fitxatge de Ramon Solsona, he trobat a faltar Manuel Trallero al suplement d'estiu de La Vanguardia. I dissabte, quan vaig tornar de vacances, el vaig trobar a faltar també en el suplement televisiu. Pels que no ens interessa específicament la programació televisiva de tota la setmana és l'única que pagava la pena del TVmanía. Sospito que, aquesta temporada, el trobaré a faltar també el Runrún cada dilluns, en teoria el pitjor dia de la setmana. I, per descomptat, també els divendres a les planes salmó del diari.

És una llàstima que un diari com La Vanguardia no hagi sabut treure més suc d'un ploma com la de Manuel Trallero. El que em dol també és, com deia al seu article de comiat del passat 14 de juliol, no se'n vagi ni "a El Mundo, ni al ABC, ni a la Cope. Tan sólo a casa" perquè el seguiria allà on fos. Em consola de saber que encara el puc trobar al seu bloc i a la tele d'e-notícies cada dimarts juntament amb Juan Carlos Girauta, un altre destraler, i un servidor al programa L'autèntic tripartit.

Però ara que Mònica Terribas és directora de TV3 m'estranya que encara no l'hagi trucat per a posar-lo a totes les tertúlies o li hagi ofert, directament, un programa d'entrevistes a la cadena per a remuntar la malmesa audiència de la cadena. Ara que trobarem a faltar la Mònica Terribas entrevistadora, Manuel Trallero faria les millors entrevistes de 'La nit al dia'.

Tafanera

Blinklist

Fresqui

Del.icio.us

Barrapunto

Digg

Mename

Twitter

Facebook

Afegir un comentari Enviar a un amic  
2721
0
Comentaris afegits 
No hi ha comentaris afegits a aquest article.
TORNAR