e-Noticies | Blogs blogs e-noticies e-noticies.cat

11 de Desembre de 2008

Joel Joan, al TNC

Afegir un comentari Enviar a un amic   4 2817
Comentaris afegits 
Kropotkin (Vic) 13-12-2008 - 11:47
No os exalteis. Pensad que en estos momentos se están meditando las subvenciones nazionanistas a los periodicos del régimen. Cualquiera protegido por el régimen es considerado de forma especial por estos periódicos difusores de la verdad y de la cultura.
Jo vaig aquest cap de setmana!!! (Barcelona) 12-12-2008 - 12:20
Veig que reb bones crítiques de diaris "enemics de Catalunya" (jajaja) com Periodico, el Mundo i El Pais. Potser és que els periodistes no són tan dolents, o potser és que Joel Joan és un actor exce·lent però un polemista de la política.
Pere (Sant Pere de Riudebitlles) 11-12-2008 - 18:09
N'està plena Catalunya de pilotes... Jo ja tinc prou amb la farsa que va muntar aquest personatge a l'homenatge a Xirinachs, fent una manifestació a l'any 1975 amb crits d'independència... ja, ja, ja.. Que es pensa ,que som tontos o què?
maria cm (barcelona) 11-12-2008 - 19:11
Hola! Sóc nova per aquí... he vist aquest document sobre en Joel Joan i no he pogut evitar deixar-hi un comentari. Fa uns 15 dies aproximadament vaig anar a veure l obra Jo sóc la meva dona i sincerament, la puntuo amb un 1000 sobre 10. He vist altres d obres d en Joel Joan al teatre... i sempre m han deixat amb la boca oberta, però aquest monòleg de quasi dues hores sense deixar d encantar al públic, m ha deixat molt clar que el teatre, i el monòleg el broda com pocs actors CATALANS ho fan... La recomano a tothom, val molt la pena. Pel que fa al tema del TNC... ho trobo completament insultant i molt poc objectiu ja que, coincidirà o no amb les idees de la resta d espectadors... però no treu per res del món que sigui un actor molt i molt gran. Sincerament ho trobo una manca de respecte cap a en Joel i cap al públic del bon teatre català que valorem als actors per la seva feina compartint el 100% o sent totalment contraris a la seva ideologia.
TORNAR