e-Noticies | Blogs blogs e-noticies e-noticies.cat

05 de Juny de 2008

El poruc cardenal Martínez Sistach

Afegir un comentari Enviar a un amic   6 3448
Comentaris afegits 
RCP 06-06-2008 - 09:56
jo crec que la nostra llibertat començaria amb gestos tipus sortir de la Conferencia Episcopal Española, de fet, els pagesos ja s'hi han posat!! No ens entenem i prou!
Uri 06-06-2008 - 10:15
T'equivoques Xavier
Doncs Xavier, en primer lloc, Jesús de Natzaret eta un radical i no un moderat. Segon, el Losantos en qüestió no estava fora d'òrbita últimament. Ja fa molt i molts anys que aquest (declarat ateu) ho estava amb insults i mentides a tothom (i als catalans) fins i tot a emigrants que intentaven saltar la valla a Melilla. Tercer, que la conferència episcopal permeti això no és signe de moderació sinó de feixisme pur i dur, enlloc de radicalisme als valors evangèlics
pepe 06-06-2008 - 17:23
lelel@yahoo.com
¿Creeis de verdad que callando a Losantos nos vais a callar a los demás? ¿Creeis que todos somos como vosotros? Vais listos. La verdad es lo que tiene, que siempre termina saliendo a flote,.
Xavier 06-06-2008 - 18:51
Resposta a l'Uri:
Això de que Jesús de Natzaret era un radical, ho podem deixar per discutir-ho un altre dia llargament. Ni com a català ni com a catòlic he escoltat mai parlar a Losantos a la COPE; perquè no tinc cap mena d'interès en el que diu, i crec que com menys cas se li fes més en evidència es posaria que es només un sonat. Crec que el que fa que tingui un dels millors contractes de la radio és el fet que a la gent de certs sectors de la dreta espanyola li agrada sentir com fot llenya al foc, i la resta ens dediquem a donar-li popularitat parlant-ne. Suposo que per a l'emissora és la millor màquina de fer diners, i aquí si que crec que al episcopat de madrid li caldria fer una reflexió sobre quin és el preu que paga per tenir aquest senyor fent política per ells. Pels catòlics d'Espanya està molt clar quin es el partit que tracta bé l'Esglèsia i quin li és més hostil; i pels d'aquí suposo que dels dos grans tant poca gracia ens fa un com l'altre. Però d'aquest fet de voler-se ficar en política indirectament, i que amb un dels presentadors et surti el tret per la culata, tampoc no en diria feixisme.
pep manresa 06-06-2008 - 23:48
El món està capgirat, i ja no t'en pots refiar ni dels capellans.
Bravo... em quedo amb la última frase: "o realment actúa de bona fe, cosa difícil de creure en un alt prelat de l'Església"
Xavier 05-06-2008 - 20:46
En primer lloc, els catòlics catalans per molt nacionalistes que siguem creiem que l'Esglèsia és universal, per tant resulta de poca importancia espiritual tenir o no una Regió eclesiàstica Catalana. Crec que aquest interés respon més a la voluntat separatista radical que busquen alguns. En segon lloc, les declaracions que fa el cardenal són com ha de ser i així ens agrada que siguin: Moderades. Sense estar fora de to ni de moment. No agrada causar escàndols ni polèmiques. És allò de rentar la roba bruta a dins de casa. El cas és que ara el tema d'en Federico ja estava una mica massa fora d'orbita. No m'agrada que es posi en dubte la bona voluntat de les declaracions amb frases com "actua de bona fe cosa difícil de creure en un alt prelat de l'Església". Gràcies
TORNAR