e-Noticies | Blogs blogs e-noticies e-noticies.cat

02 de Juliol de 2010

Benach, al servei del tripartit

El president del Parlament va desaprofitar durant el darrer ple exercir el seu paper institucional. Ernest Benach es va amagar darrera la Mesa del Parlament -"la Mesa del Parlament ha decidit ..."- per fer repetir la polèmica votació sobre el burca ser el propi Benach qui va desemptar la votació perquè va tenir el resultat d'un Barça-Atlètic, ell que és tan afeccionat al futbol: 4 a 3.

Però llavors que no vagi de figura institucional. Com el passat 22 de juny, a Rac-1, que se situava per sobre del bé i del mal, quan va afirmar que l'"actitud dels partits és lamentable". O després del cas Millet i Pretòria que va apressar tothom a fer la Llei Electoral. Ahir va demostrar més que mai que està al servei del tripartit.

A més la culpa va ser seva, que va donar poc temps per la votació, i dels diputats d'ERC, que estaven ficant-se amb les diputades de CiU Irene Rigau i Elena Ribera, que també s'havien equivocat en la votació anterior. Per exemple, ni Joan Puigcercós ni la portaveu del grup, Anna Simó, van poder votar. Com em va dir una diputada de l'oposició al final de la sessió tot plegat només son "nervis", senyal inequívoc d'un tripartit a les acaballes.

Tafanera

Blinklist

Fresqui

Del.icio.us

Barrapunto

Digg

Mename

Twitter

Facebook

Afegir un comentari Enviar a un amic  
2513
1
Comentaris afegits 
El-ldia (Tarragona) 03-07-2010 - 13:14
Naturalment que el pobre benach est al servei del seu partidfet, s a dir del tripartit, encara voleu us en done una taa ms?, hi ha gent que no estem preparats per segopns que fer. Que deuen parlar els honorables intelectuals Montilla i Benach?
TORNAR