e-Noticies | Blogs blogs e-noticies e-noticies.cat

23 de Setembre del 2011

Puyal, director de TV3

Ho vaig dir al twitter abans del pregó de la Mercè i ho vaig repetir després: Puyal seria un excel·lent director de TV3 o fins i tot de la CCMA. De fet, tinc una mica la sensació que aquest país li deu aquest reconeixement professional des que Carod va cremar el seu nom el 2003.

Llavors, en plena eufòria del govern d'esquerres -que beneits érem- Esquerra va pensar en ell i va filtar el seu nom a la premsa. Però com ja vaig explicar en un article anterior amb el tripartit els mitjans de comunicació també funcionaven per quotes.

Que consti que jo, al senyor Puyal, no el conec de res -llevat d'haver assistit juntament amb una trentena de periodistes a la presentació del llibre- i que ni me l'escolto a la ràdio per la senzilla raó que no m'agrada el futbol. Fins i tot...

Continuar llegint...

13 de Setembre del 2011

La Diada dels 'bollycaos'

Es miri com es miri aquesta va ser, sens dubte, una mala Diada. L'única cosa positiva és que el conseller d'Interior, Felip Puig, va blindar la zona de Rafael Casanova -el mèrit és de Joan Saura, al que se li va ocórrer la idea-. Almenys ens vam estalviar l'espectacle denigrant de veure el Govern del teu país escridassat per unes dotzenes de galifardeus.

Però el que més em va sorprendre va ser les esquifides delegacions dels sobiranistes: ERC, Solidaritat, Democràcia Catalana i Reagrupament. En el cas de Solidaritat vaig arribar a pensar que amb el centenar de persones que eren capaços de mobilitzar per la Diada tindran serioses dificultats per fer una campanya amb garanties el 2014 sense tenir Joan Laporta de ganxo electoral.

Reagrupament, en teoria, va descentralizar les celebracions però res a veure amb al capacitat de convoctòria de l'any passat quan van fer una...

Continuar llegint...