e-Noticies | Blogs blogs e-noticies e-noticies.cat

29 de Gener del 2011

L'únic que ha fet bé Zapatero

Llevat de Hosni Mubarak, amb 82, i de Ben Alí, ara feliçment jubilat amb 72, estic a favor d'allargar el màxim l'edat de jubilació. De pas podríem jubilar altres dictadors com els germans Castro o el president de Zimbabue, Robert Mugabe, que amb 85 anys porta gairebé 30 al poder.

L'única excepció és si treballes en una cadena de producció o d'estibador al moll que deia l'altra dia Josep Cuní. Però allargar l'edat de jubilació fins els 67 és de les poques coses bé que ha fet José Luis Rodríguez Zapatero. De fet, el balanç és tan magre -sobretot el balanç econòmic- que tampoc costava gaire fer-ho bé per una vegada. Ja ho va dir Pujol: "la sort d'Espanya és que Zapateron no mana, sinó que ho fa la Unió Europea".

Hauríem de prendre exemple de Nelson Mandela que, als 92, encara...

Continuar llegint...

06 de Gener del 2011

Un euro per visita

Com que el passat 27 de desembre vam mantenir una interessant conversa al twitter sobre copagament -a favor i en contra- amb @xevialde, @dvallespi, @nachocorredor, @xmonge, @daniel_gracia, @alberto_Im i @davidjunyent -espero no deixar-me'n cap: les llistes sempre són perilloses- voldria acabar d'exposar els meus arguments a favor del copagament sense estar limitat als 140 espais.

Malauradament el nou Govern ha començat, sobre aquesta qüestió, amb els mateixos pals de cec que va acabar l'altre. Mentre el conseller d'Economia, Andreu Mas-Colell, ha afirmat que el model sanitari actual és insostenible el seu col·lega de Salut, Boi Ruiz, ha assegurat que malgrat tot no es plantgen el copagament. És una llàstima. Tenia moltes esperances dipositades en ell.

De fet, en la presa de possessió del nou Govern, el passat 29 de desembre, en ple Pati dels Tarongers, em vaig adreçar a ell per presentar-me:...

Continuar llegint...