e-Noticies | Blogs blogs e-noticies e-noticies.cat

31 de Març del 2010

Arturo San Agustín, a TV3

Rafael Nadal m'ha donat un disgust a la tertúlia de can Cuní d'aquest dimarts: el gran Arturo San Agustín ha plegat de la seva columna d'El Periódico. Ràpidament ha anat a recuperar l'exemplar d'ahir i he confirmat la funesta notícia. Se'm va passar perquè prefereixo el San Agustín entrevistador que no pas el columnista. Però malament rai quan un periodista com ell encapçala un article amb el titular "Gràcies", senyal que plega.

Arturo San Agustín m'ha fet de mestre encara que ell no ho sàpiga. De fet, només hem parlat un cop a la vida. Setmanes enrere el vaig veure travessar el pas de vianants de Llúria cantonada València i vaig pensar que no podia deixar escapar una oportunitat com aquella. Com quan t'agrada una noia en plena adolescència i dius ara o mai.

Davant de l'Hotel Claris, a peu dret, em va donar tota una...

Continuar llegint...

22 de Març del 2010

Cal fer cas d'Amadeu Hurtado

Avui voldria recomanar un llibre excepcional: "Abans del sis d'octubre", el dietari d'Amadeu Hurtado publicat per Quaderns Crema. Ja sé que és del 2008, però amb la sentència de l'Estatut pendent és més vigent que mai. En primer lloc perquè mentre encara no sabem quin és el Pla B del Govern Montilla, Hurtado tenia un Pla B per a la Llei de Contractes de Conreu des de la primera plana: "la Generalitat, amb la major serenitat ha de complir la sentència del Tribunal donant per anul·lada la llei de l'11 d'abril i seguidament presentar al Parlament una nova lleli que sigui còpia textual de l'anul·lada".

En segon lloc perquè descriu la indiferència amb que la gent es va agafar el conflicte entre la Generalitat i l'Estat. Explica que li han anunciat una rebuda multitudinària quan retorni a Barcelona després de defensar la llei davant el...

Continuar llegint...

08 de Març del 2010

L'independentisme friki

Atès que els de Reagrupament ens acusen de "veto", voldria deixar clar que a Carles Bonaventura no l'hem vetat: l'hem fet fora directament. Ja li agradaria ell que l'haguéssim vetat. A e-notícies escriu qui decideix el director. Entre d'altres raons perquè això és un diari, no la web de Reagrupament.

El món, de desagraïts, n'està ple perquè Carles Bonaventura -com Francesc Mortés- ha gaudit de la nostra hospitalitat un cop a la setmana des de temps immemorial. Fins i tot en una posició privilegiada car escrivien en l'espai reservat a partits parlamentaris. Reagrupament encara ho ha de demostrar.

Però un col·laborador d'e-notícies que ni tan sols vol parlar per telèfon amb el seu director no mereix escriure ni un minut més a e-notícies....

Continuar llegint...