e-Noticies | Blogs blogs e-noticies e-noticies.cat

29 de Maig del 2008

Sí, el Govern és una 'casa de barrets'

Oriol Pujol, com a portaveu parlamentari de CiU, no pot dir que el Govern és una "casa de barrets". Un dirigent del principal partit de l'oposició no pot dir aquestes coses. Sobretot un partit que es defineix nacionalista i que, en teoria, estima i respecta les institucions del seu país. Mas, molt més polit, va preferir emprar l'expressió "can seixanta".

Però jo sí que ho puc dir i, francament, el Govern s'assembla cada vegada més a una casa de barrets. Si fa no fa com el Barça, per cert. No pas en el seu sentit exacte de "casa de putes", sinó en l'expressió col·loquial de "can seixanta" o "can pixa". Passa com amb el "mecaguncony", sóna millor en català que en castellà.

El subdirector de l'Avui David González es preguntava aquest dijous en les planes d'aquest diari: "És...

Continuar llegint...

28 de Maig del 2008

El sector dels negocis d'Esquerra

Estic esperant amb candeletes la demanda anunciada ara fa tres mesos per Cultura 03 perquè, quan arribi, podrem tirar del fil. Potser fins i tot abans perquè n'hi ha per a sucar-hi pa. Només cal consultar una mica el Registre Mercantil i trobar, en empreses d'Esquerra, algun cognom conegut de 03 o constatar increments sobtats de facturació em empreses filials.

Fins i tot, vinculada a la fundació del partit, surt una immobiliària russa. Pensava que l'únic que tenia lligams amb ciutadans russos era l'exconseller Antoni Fernández Teixidó, al que li vaig demanar la dimissió des d'aquest mateix espai. Però almenys els de CiU no s'han vantat mai de tenir les mans netes.

De fet, l'exfundador de 03 i ara secretari general de cultura, Eduard Voltas,...

Continuar llegint...