e-Noticies | Blogs blogs e-noticies e-noticies.cat

07 de Febrer de 2017

MOLTS CATALANS ESTEM FARTS

 

 

 

Jo, abans quan no es parlava malament d’Espanya, ni de la necessitat de trencar, jo em sentia lligat a tots els catalans. M’agradava formar part d’aquesta comunitat singular.  I m’incomodava notablement que es malparlés de Catalunya.

En el marc actual, amb dos bàndols clarament enfrontats, molts hem hagut de definir-nos. El soroll  del tren del procés, el fum del combustible mal cremat i la velocitat que agafa la màquina en alguns trams,  ha fet, que molts catalans no vulguin ni apropar-se a l’andana. Molts catalans estem cansats, estem farts.

Certes manifestacions contra l’estat molesten. Certes promeses sorprenen. És a dir, que sempre senyalin el mateix culpable, el govern central. I que sempre esmentin el mateix paradís, la independència, cansa.  Cansa molt!. Doncs, hi ha més culpables. Doncs, hi ha altres solucions.

Molts catalans estem farts perquè veiem que els nostres tampoc han actuat bé!. Molts catalans estem farts perquè la falta de diàleg i la desobediència pot acabar amb uns polítics inhabilitats. Farts del procés!. Farts  d'un procés mal dissenyat!.  Farts dels dissenyadors!.


 

Comentaris afegits 
No hi ha comentaris afegits a aquest article.
TORNAR