e-Noticies | Blogs blogs e-noticies e-noticies.cat
Nom: jordi flores cañadas
 
 
  Email:
  Web: plataformacongres.com/
(Barcelona, 1952),Visc al barri de Congrés-Indians, al Districte de Sant Andreu. Afiliat a CCOO fa mes de 35 anys. Des de juliol de 1993, compagino la meva tasca professional en una empresa de arts graficas especialistas en packaging farmaceutic.
Actualment soc el president de la Plataforma de Veïns Afectats del Barri del Congrès.
Els meus interessos
Informar a los vecinos y movilizarlos, si ello fuera necesario, en defensa del interés común, y con el fin de hacer realidad las reivindicaciones.
Impulsar la participación de nuestros vecinos para que de forma activa, se impliquen en todas aquellas actividades y eventos que puedan significar cualquier progreso común y que puedan resultar de su interés.
Establecer los mecanismos de cooperación para unificar los objetivos sociales, culturales, etc., dentro de nuestra ciudad y barrios que la forman, potenciando y aunando esfuerzos con el fin de lograr el mayor número de mejoras comunes posibles.
Avui dia i desprès de assistir a Plenaris del Ajuntament , Audiències publiques i consells de barri, se a pogut com-provar que existeix una política de orelles sordes, tot son promeses i bones pa-raules però el resultat es ben trist no fan cas a tot el que no representi un ne-goci o on lluïment per el Ajuntament.
Ja que, si és ben cert que la unió fa la força, a més a més, facilitarà l’intercanvi i difusió de tota mena d’informes i noticies, arribant més fàcilment a tots els ciutadans afectats. per la Administració.
Rss Rss