e-Noticies | Blogs blogs e-noticies e-noticies.cat

30 de Juliol de 2015

Un moment decisiu pel futur de Catalunya

Estem, probablement, en un dels moments més importants de la nostra història. Estem a punt de canviar el destí del nostre país. Els resultats dels comicis del 27S ens donaran la força per continuar endavant el camí cap a l’Estat Propi. Catalunya s’ho mereix i els catalans també ens ho mereixem. Necessitem tenir un Estat que vetlli pels nostres interessos i no un estat que es dediqui a posar-nos pals a les rodes a tot allò que pot ser beneficiós pel conjunt dels catalans. Ja n’hi ha prou de ser ciutadans de segona en el nostre país. Per dignitat volem i necessitem un Estat, el nostre Estat.

Les entitats sobiranistes i alguns dels partits polítics que defensem la independència, ens hem unit per aconseguir una major força de cara a les decisions que s’hauran de prendre després del 27S. La unió fa la força. És necessari que anem tots junts en aquest procés tan il·lusionador.

Després del 27S tots junts tindrem el repte de construir un nou Estat. Els pilars fonamentals d’aquest nou Estat hauran de ser el social i l’econòmic. Hem de ser capaços de construir un Estat just socialment i viable econòmicament. El primer objectiu d’aquest nou Estat haurà de ser aplicar les polítiques necessàries per a què tots els ciutadans de Catalunya puguin accedir a una feina digne.  

Si els ciutadans de Catalunya ho volen, el procés cap a l’Estat propi és imparable.

Tafanera

Blinklist

Fresqui

Del.icio.us

Barrapunto

Digg

Mename

Twitter

Facebook

Afegir un comentari Enviar a un amic  
2470
0
Comentaris afegits 
No hi ha comentaris afegits a aquest article.
TORNAR