e-Noticies | Blogs blogs e-noticies e-noticies.cat

23 de Gener de 2015

Fa uns dies el president Mas va presentar l’acord per convocar eleccions el 27 de setembre amb un full de ruta nacional compartit. S’ha recuperat la unitat i el clima d’acord que havia existit durant dos anys i que els darrers mesos s’havia anat afeblint.

Un acord amb ERC i les entitats socials extraordinàriament positiu. En moments tan rellevants en què escrivim la història del nostre país cal pensar “en gran” i deixar de banda els interessos de partit. Aquest acord assolit fa uns dies incorpora també altres punts destacats pel present i pel futur més immediat del país com és el fet d’impulsar i culminar les estructures d’estat que estaven convingudes a l’acord del 2012 i en les quals s’hi ha treballat aquest dos anys i que són bàsiques per culminar amb èxit el procés polític de Catalunya. Tot i això, l’acció del govern pel país continua perquè s’ha de seguir treballant en el dia a dia i donar resposta als problemes de la gent.

Ara tenim 9 mesos per endavant que cal aprofitar intensament per tal de fer possible la victòria de la independència a les eleccions del pròxim dia 27 de setembre. Per assolir l’èxit és essencial eixamplar la majoria sobiranista i en aquest sentit cal arribar a moltes persones que encara no veuen la necessitat de disposar d’aquest instrument tan necessari per a poder fer un país més ric, més just i més democràtic. I això és feina de tots.

Pere Vila

Tafanera

Blinklist

Fresqui

Del.icio.us

Barrapunto

Digg

Menéame

Twitter

Facebook

Afegir un comentari Enviar a un amic  
1213
0
Comentaris afegits 
No hi ha comentaris afegits a aquest article.
TORNAR