e-Noticies | Blogs blogs e-noticies e-noticies.cat

17 de Maig de 2012

El turisme i els gironins...

Tothom opina de turisme. Tothom creu tenir la veritat absoluta sobre la qüestió. Tothom, en temporades fluixes i complicades, és capaç d’analitzar-ho critica i interessadament...Ens hem de prendre més seriosament l’assumpte.

Fomentar l’anàlisi immediat d'una mala època global que ens està tocant viure, ens porta a desacreditar-ho tot amb una lleugeresa preocupant. I amb el menjar no s’hi juga! El turisme està en una posició capdavantera, gràcies als milers de persones que, des de l’anonimat més absolut, han contribuït a engrandir la nostra marca comercial, turística i social.

Per història i per futur,  m’agradaria veure, per fi, raonaments conjunts de tots els estaments, administracions i opinadors que treballen pel turisme. No deu ser tant difícil, veritat? O potser sí que ho és! De vegades primen interessos poc clars...

Tot i això, no vull resignar-me a veure tota una generació que deixa passar l'oportunitat de fomentar una entesa de País, treballada amb sentit comú i anàlisi, que aconsegueixi el consens suficient i, alhora, que presenti un programa turístic a l'alçada del que esperen de nosaltres. Hem esmerçat esforços estèrils creient que la feina es feia individualment. Aquest error encara l'estem pagant. Ara és l'hora dels valents i el turisme de comarques gironines i els propis ciutadans ens examinaran. Tot i l'esforç de molta gent que vol aconseguir aquest citat consens, hem de sumar més i més adeptes al projecte. Si no potenciem la marca turística amb recursos, treball, complicitat i menys demagògia, estem llestos. La ciutadania del País en general i les gironines i gironins en particular no ens ho perdonaran.

Encara estem a temps, però el temps no serà etern!
 

Pere Vila i Fulcarà
President de CDC a la Federació de Girona i alcalde de Llançà

Tafanera

Blinklist

Fresqui

Del.icio.us

Barrapunto

Digg

Mename

Twitter

Facebook

Afegir un comentari Enviar a un amic  
2651
0
Comentaris afegits 
No hi ha comentaris afegits a aquest article.
TORNAR