e-Noticies | Blogs blogs e-noticies e-noticies.cat

14 de Setembre de 2012

Diada

Aquesta Diada serà recordada, per molts motius, però principalment, pel civisme i l’empenta catalanista.

Fa molts anys que esperàvem una gran demostració de catalanitat i seny, valor inherents al tarannà català. A fil del que ha passat, s’obren interrogants prou importants per dedicar una estona serena i reflexiva sobre el que ens ve a sobre.
Tanmateix, qualsevol dificultat que trobem, serà un estímul afegit per intentar superar els entrebancs que ens posaran d’arreu per impedir el que el poble vol, viure en llibertat.

Molta, moltíssima gent, convergents inclosos, hem esperat comprensió, atenció i reconeixement a la nostra contribució diària cap a Espanya. I, a l’altre costat, ens han tornat silenci, crítica i menys teniment constant.

Ara, hem dit prou! I crec sincerament, que fa molt temps que aquesta llavor està instal·lada en el subconscient de la gent i que la Diada ha fet brotar.
Alhora, haurem d’administrar els esdeveniments amb un punt de serenor, perquè l’onada d’entusiasme no ens faci caure a la primera corba.

Amb l’esperit positiu dels catalans, amb la deixadesa de pors i complexos que hem exhibit, ara toca Catalunya.

La plena sobirania és una fita possible si soms capaços de treballar amb visió conjunta, però respectant els terminis que s’han traçat i que no podem oblidar de la nit al dia.

Hem esperat dies, anys i segles, per això no podem caure en la precipitació i equivocació. No ens ho perdonaríem!

Aquest darrer esforç, si és patriotisme...

Tafanera

Blinklist

Fresqui

Del.icio.us

Barrapunto

Digg

Mename

Twitter

Facebook

Afegir un comentari Enviar a un amic  
1290
0
Comentaris afegits 
No hi ha comentaris afegits a aquest article.
TORNAR