e-Noticies | Blogs blogs e-noticies e-noticies.cat

12 de Setembre de 2010

Tele-merda

    Quan ja es l'hora d'anar a dormir és millor no quedar-se fent zàpping perquè l'experiència és denigrant per l'espècie humana. Hi ha tot un reguitzell de proto-programes infectes que atenten directament a la inteligència de les persones. Absolutament tots, estan dirigits perquè la gent hi truqui ja que és directament d'aquestes trucades o misatges sms d'on treuen els ingressos. Naturalment, tota la intenció del programa és rebre com més trucades millor. A part de Teletienda i els infocomerciales, de Hi ha bàsicament tres tipus, els concursets de solució ultra-estúpida, els de tarot i els de videos de música o noies despullant-se amb un troç de la pantalla dedicat a emetre els missatges que va enviant la gent. Aquests últims no tenen cap mirament en incloure-hi a sobre publicitat sobre prostitució i els missatges enviats tots estan relacionats amb el sexe; patétic. -Madurita simpática busca relacion con hombre fines serios -ò -Chico castelldefels busca relación para hoy máximo 50 años, abstenerse gay -ò - Pareja intercambio zona vallés. -naturalment tot amb el número de contacte coresponent i escrit tipus msm menjant-se les vocals i abreviant salvatgement perquè si és massa llarg, no surt tot el missatge sencer a la pantalla.

    Els programes de tarot son igualment patétics. Hi surt una persona a la pantalla que quan algú truca per fer alguna consulta, treu unes cartes de la baralla i s'inventa una resposta aleatòriament -que encontrarás trabajo pero no el mes que viene sinó más adelante-o -que te va a llegar una entrada de dinero extra por una qüestion que tu ya no te acordabas -o -tu amiga va a encontrar pareja antes de lo que piensa y és alguien de su entorno cercano. Y seguid llamando porque mis compañeros os pueden atender igual o mejor que yo y hay veinte lineas. 

    Y els programets de concursos encara pitjor perquè hi ha una presentadora que es fa la tonta i sobretot pesada demanant que la gent truqui perquè diu que no la truca ningú. Naturalment allà hi ha tot de contestadors rebent trucades fent esperar a la gent escoltant un missatge sense solta i que demana que tornis a trucar enseguida que puguis. I si tens sort, sortirà la teva veu per televisió però has d'insultar molt ràpid o no podras dir-li a la presentadora que és una estafadora perquè ja t'han penjat dient que la resposta de l'estúpid concurs és errònia. I això que només s'havien de contar els diners que sumàven 7 ò 8 monedes. D'altres vegades hi ha una mini-sopa de lletres que demana que trobis -LEON, SAPO i MONO escrits de cap per avall. O potser hi ha dues fotos iguals i et demanen les 3 diferències impossibles de trobar i truca i truca i -NO. Respuesta incorecta! Siguiente llamada?

     Una autèntica enganyifa. Una pressa de pèl. I la gent truca. per aquesta merda de programció és donen les llicències d'emissió a les cadenes? Era per això l'aparatet de TDT que hem hagut de pagar?

     Volia fer una llista de les cadenes que emeten aquest tipus de programes i m'he mirat la prgramació. I tampoc és que les altres cadenes siguin un exemple de res, així que acabarem tots veient el mateix, la tele de sempre, la 1, ara que no fan anuncis a les pelis. I com quan anavem a l'escola direm -Vas veure la película d'ahir?

    Apa, pau i força.

   

Tafanera

Blinklist

Fresqui

Del.icio.us

Barrapunto

Digg

Mename

Twitter

Facebook

Afegir un comentari Enviar a un amic  
1049
0
Comentaris afegits 
No hi ha comentaris afegits a aquest article.
TORNAR