e-Noticies | Blogs blogs e-noticies e-noticies.cat

06 d'Agost de 2010

Suposem que Catalunya fos independent(Esborrany)

 

    Hi ha una escena a la pel.lícula "La vida de Brian" on un cap terrorista jueu pregunta als seus que què els ha portat Roma. I van dient, els aqüeductes, les carreteres, les cloaques, els banys, la pau...

    Suposem per un moment que Catalunya fos independent. Quant costaria això? De moment voguem creure que amb el que estalviéssim d'enviar a Espanya ja en tinguéssim prou(Ni de conya en un any). Tindríem moneda propina o seguiríem amb l'euro? Pujaríem els impostos? Seria tot més car? Seria el PSC una filial del PSOE? Seria Montilla el president? Posaríem fronteres amb policies? Empadronaríem a tots els immigrants? Seríem de la OTAN? Tindríem exèrcit? Gran o petit? Es veurien tots els canals de la TDT? Jugaria el Barça a la lliga espanyola? Guanyaríem el mundial de futbol? Tindríem sanitat pública? Escriuríem un nou Estatut? L'aprovaríem?

    La llista de preguntes no s'acaba en un sol article i les respostes encara no és poden dir totes però ja en parlaríem, parlant la gent s'enten si no és que l'altre té sempre la paella pel mànec.


Apa, pau i força.

Tafanera

Blinklist

Fresqui

Del.icio.us

Barrapunto

Digg

Mename

Twitter

Facebook

Afegir un comentari Enviar a un amic  
928
0
Comentaris afegits 
No hi ha comentaris afegits a aquest article.
TORNAR