e-Noticies | Blogs blogs e-noticies e-noticies.cat

18 de Setembre de 2012

 

 

    És un bon títol i prou, perquè se m'ha esborrat tot i ara he d'escriure-ho tot de nou abans d'anar a dormir però em fa pal reescriure-ho tot i només escriuré un resum.

    Per molts que quedéssim l'11de Setembre ( Dos milions dotze-mil nou-centes onze persones exactament) en Passeig de Gràcia cantonada Gran Via,  en Rajoy ja en té d'altres manifestacions que també li toquen els nasos. Així que quan hi vagi en Mas a demanar-li siusplau més diners amb l'amenaça de fer una altra manifestació, en Rajoy dirà —A cagar a la via —.

    Comentant la Diada amb un amic madridista de familia espanyola, ell va dir que votaria en contra de la Independència i tal i patatim patatam. Després de discutir amistossament una estona, va dir que si volíem aconsseguir quelcom, el que hauríem de fer és manifestarnos cada dia, que si no, res de res. Jo vaig voler fer-li entendre el meu punt de vista sense voler insistir massa perquè sé que a part de ser bona persona, sé que el que li agrada és precisament portar la contrària a tothom.

    Vaig voler fer-li veure que en un hipotètic cas de que catalunya assolís democràticament la Independència, ell no hauria obligatòriament de renunciar a la seva nacionalitat espanyola.

    —Ah no! Si és democràticament, jo la catalana!

    Així que sabem que encara ens queda un llarg camí. Un camí que físicament sí sabem quin és, Passeig de Gràcia de dalt a baix amb l'estelada caminant o en moto o en cotxe cada dia que hi passem o si hi anem expressament. Així un dia i un altre i un altre i tots els que faci falta sense haver d'esperar un onze de Setembre de 2013 per tornar-nos a trobar. Pàssa-ho.

 

 

      Apa. Pau i força.

Tafanera

Blinklist

Fresqui

Del.icio.us

Barrapunto

Digg

Menéame

Twitter

Facebook

Afegir un comentari Enviar a un amic  
1728
0
Comentaris afegits 
No hi ha comentaris afegits a aquest article.
TORNAR