e-Noticies | Blogs blogs e-noticies e-noticies.cat

01 de Maig de 2011

Prohibit anar despullat

 

   Doncs a Barcelona es prohibeix anar despullat o en banyador. La multa per anar despullat és més cara(de 300 a 500E) que la multa per anar només en banyador(de 120 a 300E). Sembla lògic o és la mateixa bestiesa? Ha de ser més econòmica si el banyador és tipus slip, boxer, tanga o llarg fins sota els genolls? Sembla evident que les raons (deixant-nos de romanços) son polítiques ja que s'apropen les eleccions municipals.

    Es tracta de la "aprovació definitiva del acord de modificació de l'ordenança de mesures per fomentar i garantir la convivencia ciutadana en els espacis públics de Barcelona", segons va explicar la tercera tinent d'alcalde de la ciutat i responsable de la seguretat, Assumpta Escarp.

   Una de les raons esgrimides, és que comerciants i hotelers del centre, s'han queixat de que tots aquests turistes que van sense samarreta, donen mala imatge a Barcelona i això pot fer que no vinguin altres turistes que no volen veure noies en bikini pel carrer; guai. Els arguments poden ser ben ximples però es veu que la moral hi té quelcom a veure i això em recorda les raons que esgrimeixen els partidaris del burka (no de la no prohibició). No sé si aquesta ridícula i pocasolta ordenança municipal també diferencia els colors (color carn) o el grau de transparència o gruix o si les calces son de cotò, poliéster o plàstic o paper. Igualment es prohibeix el top-les però tampoc fa cap referència al físic de la persona en qüestió, edat o sexe. Sembla lògic o és la mateixa bestiesa? Pot un nen de 5 anys anar pel parc sense samarreta? Pot anar des de el parc fins casa seva sense samarreta o només en calçotets perquè s'ha mullat tota la roba a la font o li fotran una multa als pares?  Pot una dona parir al mig del carrer perquè ella no pot conduir o pel que sigui no arriva a temps a l'hospital o li fotran una multa al nadó per néixer despullat? I si amb el canvi climàtic tenim l'estiu més calorós en anys i la gent necesiti treure's la roba per viure? O simplement per no tenir tanta calor. O simplement per no tenir calor. O simplement perquè li ve de gust sentir l'aire fresquet. O simplement perquè al seu país sí que son carques de debò. Ja fa un temps que dir que algú sembla del PP té connotacions peioratives i ara ja el PSOE s'ha possat a la mateixa alçada en aquest sentit. I en Trias enfadat perquè en Hereu li ha tret la idea. Li recomano que  s'ho prengui com "una espifiada que no podrà fer". N'hi ha per llogar-hi cadires. Ara em miro l'ordenança aquesta, suposso que també deu afectar a les tanques publicitàries i al No-do.

hereus en bikini

    Apa, pau i força.

 

Tafanera

Blinklist

Fresqui

Del.icio.us

Barrapunto

Digg

Mename

Twitter

Facebook

Afegir un comentari Enviar a un amic  
1385
1
Comentaris afegits 
Sebasti F. (Barcelona) 06-05-2011 - 01:26
Senyor meu crec que confon vost les coses, no es el mateix tenir respecte per el proxim que el llibertinatge
TORNAR