e-Noticies | Blogs blogs e-noticies e-noticies.cat

01 d'Agost de 2010

 

    Des de que van començar les obres de l'AVE, als voltants de La Sagrada Família, que hi ha una disminució de carrils per cotxes important(tots els del carrer Mallorca). Al final, un s'acostuma a tot i si per allà no es pot passar, dones la volta i trigues una miqueta més fins que t'ho aprens i ja canvies el recorregut per establir-ne un altre com a habitual, així que cap problema. Sent com és La Sagrada Família un emblema per Barcelona, diguem-ne que la imatge logo-típica més característica de la ciutat, se'm fa estrany que l'Ajuntament de Barcelona o l'Alcalde Hereu en un últim intent de recuperar el prestigi que hauria desitjat, com és que no s'han tallat tots els carrers que l'envolten? Sí que hi ha dues places enjardinades una a cada banda del monument però per un costat el carrer Sardenya i per l'altre el carrer Marina amb tres carrils cadascuna tallen l'accés des de les places al monument. A dalt i a baix igual. Ara el carrer Mallorca té el trànsit restringit només a taxis i autobusos però també hauria de ser només per vianants al igual que el carrer Provença per convertir l'entorn de La Sagrada Família en un espai més adequat al marc que es mereix el monument català més conegut i reconegut arreu del mon sencer. I fins i tot seria convenient també re-modelar com a passeig Provença fins Passeig de Sant Joan, on ja gairebé enllaça amb Diagonal oferint així un recorregut inequívoc per als turistes que sovint volen anar fins a Passeig de Gràcia o Plaça Catalunya caminant. Igualment, també seria ideal millorar les condicions per als vianants que decideixen pujar fins a l'hospital de Sant Pau per l'Avinguda Gaudí i es troben que ha cada cruïlla han d'abandonar la citada avinguda per creuar 4 carrers, el de serveis, el que puja o baixa, l'horitzontal a mar i un altre cop el de serveis; una passejada extra. L'altre recorregut és el que hauria de portar-nos per davant de l'antiga plaça de toros Monumental per veure què hi fan ara. Sí que hi hauria trastorns en la mobilitat, naturalment, però no han de ser cap tasca impossible de solucionar per els col·laboradors del senyor Hereu. Encara que potser sent socialista, pensi que no és el moment de que Barcelona, capital de Catalunya, prengui encara més rellevància a nivell internacional. En tot cas, NO CAL FER UNA CONSULTA CIUTADANA per preguntar quants carrils bici volem ni de quin color han de ser les papereres.

   Apa, pau i força

Tafanera

Blinklist

Fresqui

Del.icio.us

Barrapunto

Digg

Menéame

Twitter

Facebook

Afegir un comentari Enviar a un amic  
1267
4
Comentaris afegits 
JCasanyes (Barcelona) 03-08-2010 - 19:47
El carrer mallorca és per on pasaven molts autobusos i ara haig de caminar molt mès que abans.espero que les obres del ave no durin eternament
Josefina (Barcelona) 01-08-2010 - 02:20
creo que Barcelona ha de adecuar la cuidad para los ciudadanos , los vecinos, y no para los turistas, que al fin y al cabo solo estan de paso.
Salvino (DavidIsland) 01-08-2010 - 01:53
Eso no pasara nunca porque los comercios no estarian de acuerdo
pau mora (bcn) 01-08-2010 - 00:54
Això si no cau abans
TORNAR