e-Noticies | Blogs blogs e-noticies e-noticies.cat

22 de Juny de 2010

        

  Lo de l'espontaneïtat no s'escau ja; quan salten a la plaça de toros, al camp de futbol o a Eurovision, no ho fan de manera espontània, sinó que l'acció és absolutament premeditada. El tal Jimmy Jump esbrina un pla i l'executa per tal d'assolir l'objectiu sense pagar l'entrada de l'esdeveniment per tal de donar-se més mèrit. Ell porta una barretina i una senyera per fer-se reconeixible però l'autèntic espontani només porta les sabatilles de córrer perquè tardin més a enxampar-lo. L'autèntic espontani, va despullat. Segurament tampoc sigui espontaneïtat autèntica perquè sovint sobre la pell porten alguna frase pintada ja sigui política, d'amor, de Greenpeace o qualsevol altre cosa. L'autèntic espontani està veient tal o qual espectacle amb nul.la importància universal (per molt campionat del mon que sigui) vestit de carrer, quan de cop i volta, sent l'irrefrenable necessitat de demostrar al mon que ell és més important com a persona, com a individuu, com a ésser humà amb sentiments, personalitat i un cor. En teoria, les persones son més importants que les accions, els esdeveniments, moviments, associacions, regles, lleis o païssos, però a qui li importa? Les causes només seran més importants que les persones en concret si son pel benefici humà de motes més persones, llavors podem parlar d'herois. Ja se sap, una cosa és la teoria i l'altre la realitat.

Apa, pau i força.

=================================================================

   Lo de la espontaneidad no se lleva ya; cuando saltan a la plaza de toros, al campo de fútbol o a Eurovision, no lo hacen de manera espontánea, sino que la acción es absolutamente premeditada. El tal Jimmy Jump elabora un plan y lo ejecuta con tal de lograr el objetivo sin pagar la entrada del acontecimiento por tal de darse más mérito. Él lleva una barretina y una bandera catalana para hacerse reconocer pero el auténtico espontáneo sólo lleva las zapatillas de correr para que tarden más en pillarlo. El auténtico espontáneo, va desnudo. Seguramente tampoco sea espontaneidad auténtica porque a menudo sobre la piel llevan alguna frase pintada ya sea política, de amor, de Greenpeace o cualquier otra cosa. El auténtico espontáneo está viendo tal o que espectáculo con nula importancia universal (por mucho campeonato del mundo que sea) vestido de calle, cuando de repente, siente la irrefrenable necesidad de demostrar al mundo que él es más importante como persona, como individuo, como ser humano con sentimientos, personalidad y un corazón. En teoría, las personas son más importantes que las acciones, los acontecimientos, movimientos, asociaciones, reglas, leyes o paises, pero ¿a quien le importa? Las causas sólo serán más importantes que las personas en concreto si son para el beneficio humano de más personas, entonces podemos hablar de héroes. Ya se sabe, una cosa es la teoría y lo otro la realidad.

   Ala, paz y fuerza.

Tafanera

Blinklist

Fresqui

Del.icio.us

Barrapunto

Digg

Menéame

Twitter

Facebook

Afegir un comentari Enviar a un amic  
1085
1
Comentaris afegits 
Aureli (Moville) 24-06-2010 - 00:36
L'autentic esponati no porta sabatilles, que se les ha tret per treure's els pantalons. si es un espontani de veritat, no se les tornara a posar.
TORNAR