e-Noticies | Blogs blogs e-noticies e-noticies.cat

06 de Setembre de 2010

L'alto el foc de ETA

eta alto el foc

 

    ETA anuncia un nou -alto el foc-. No té cap credibilitat, no té cap influència moral, ja poden dir missa. ETA no pinta res en absolut, els assassins no tenen lloc en el diàleg entre persones. Es veu que van de baixa clarament però mentre en quedi algun, no direm blat. Aquest cop, per l'anunci han utilitzat com a disfressa per no ser reconeguts, la típica xapela i un mocador daurat amb forats pels ulls que tapa la cara, semblant a la màscara del dolent de les pel·lícules Scream I, Scream II, Scream III... Perquè son 3 les persones que surten al vídeo i qui parla, la del mig, té veu de dona; les altres potser també siguin dones, pot semblar-ho però en cap moment diuen res. Tampoc diu res qui estigui pendent de la càmera i del prompter perquè qui parla, fot una parrafada d'aquelles només aptes per a professionals del teatre i no sembla pas que sigui res improvisat. Una de les altres, la de l'esquerre, sembla que no sàpiga a on mirar i en canvi, la de la dreta, de posat més de persona gran testimoni de la lectura de l'acta com si allò fos exactament el que ella mateixa hauria dit -la joveneta ho fa millor, té més bon tipet, que ho llegeixi ella. -Sembla que pensi. Realment ho fa bé, no sembla que sigui una cosa que s'hagi assajat vàries vegades, ni tampoc té errades de dicció, ni s'entrebanca en cap moment ni tartamudeja gens ni mica. Podria ser una presentadora del telenotícies prou bona, si no fos perquè desgraciadament prefereixen fer-les que dir-les les notícies.

    Al final del discurs, tot en basc, les tres aixequen el puny esquerre dient una frase de ETA i tal però com que porten un jersei fosc que es confon amb el fons, no es pot distingir si té molt o poc pit, en tot cas, més aviat poc(per si aquesta dada pogués servir per identificar a algú). El mocador daurat, sense cap arruga, també sembla cosa de dones i distingir la fisonomia sembla una tasca de xinesos per la policia però ignoro quin tipus de filtres o programes d'ordinador fan servir per aquests casos. Ben mirat, la mà de les persones dels costats semblen d'home. Qui s'hi fixi dirà -És un tio!

    El vídeo, comença i acaba amb una musiqueta suau que fa que tot quedi "millor", més ben muntat, més arregladet però no està subtitulat perquè ho entengui tothom.

    Apa, pau i força.

   

Tafanera

Blinklist

Fresqui

Del.icio.us

Barrapunto

Digg

Mename

Twitter

Facebook

Afegir un comentari Enviar a un amic  
1068
0
Comentaris afegits 
No hi ha comentaris afegits a aquest article.
TORNAR